ZZ.lv ARHĪVS

Andris Rāviņš: Gadi nav šķērslis

Andris Rāviņš: Gadi nav šķērslis

Ceturto reizi Jelgavas domes vēlēšanās startē pilsētas mērs Andris Rāviņš. Viņš sola Jelgavai projektus, kas varētu dot straujāku ekonomisko attīstību. Pats viņš spēku un enerģiju gūst lauku mierā, kopā ar ģimeni dzīvojot dzimtajā Sesavas pagastā.

– Latvijas Pašvaldību savienības padomnieks Māris Pūķis intervijā “NRA” spriež, ka šī priekšvēlēšanu kampaņa atšķiras no citām ar pat sabiedrisko mediju uzbrukumu “aizsēdējušamies mēriem”. Jūsuprāt, pilsētai nokalpotie gadi nav šķērslis, lai apstātos pie sasniegtā?

2001. gadā sajūta bija citāda. Tolaik sapratu, ka pilsēta neattīstās tā, kā varētu attīstīties. Bija daudz maksātnespējas procesu. Taču vajadzēja gan sevi pārliecināt, gan stiprinājumu saņemt no kolēģiem, ka varu uzņemties šo darbu. Mani toreiz uzrunāja LLU rektors Voldemārs Strīķis un uzņēmēji, ar kuriem man bija cieši kontakti, vadot Unibankas Jelgavas nodaļu. Tagad, 2017. gadā, ir gan padarītā, gan iesāktā darba sajūta, gan arī skats uz nākotni. Esmu piekritis balotēties un uzskatu, ka gadi nav šķērslis, lai turpinātu darbu. Ko par to domā pilsētnieki – tas ir viņu ziņā.

Foto: Raitis Puriņš. Visu interviju lasiet 1. jūnija “Zemgales Ziņās”