ZZ.lv ARHĪVS

Ozolniekos atkal kandidēs Ainārs

Ozolniekos atkal kandidēs Ainārs

Tautsaimnieks Uldis Ainārs ir izveidojis partijas «Vienotība» vēlēšanu listi Ozolnieku novadā. Iepriekšējās vēlēšanās viņš kandidēja no Zemnieku savienības, bet palika aiz svītras. Savukārt tie, kuri toreiz tika ievēlēti no «Vienotības», šo partiju ir pametuši. Tādējādi U.Ainārs redz iespēju vēlēšanu programmu sākt no «baltas lapas». Daudzu vēlētāju apziņā gluži «balta lapa» gan nesanāk, jo jaunais novada «Vienotības» līderis neviļus tiek salīdzināts ar tēvu, ilggadējo Ozolnieku pagasta un novada priekšstāvi Māri Aināru. 

– Kāpēc jums šoreiz ar Zemnieku savienību nav pa ceļam? Šī partija vēl aizvien ir novadā valdošā, savulaik tās sarakstā balotējās jūsu tēvs...

Mums, kas esam apvienojušies “Vienotības” sarakstā, tomēr atšķiras vīzija par novada attīstību. Gribētu to pārdomātāku, ar skaidru rīcības plānu nākamajiem četriem vai pat desmit gadiem. Iedzīvotājiem ir jāzina, kad būs atrisināts bērnudārzu rindu jautājums, nodrošināts kvalitatīvs dzeramais ūdens, kļūs pieejams sabiedriskais transports tiem, kas, piemēram, dzīvo Garozā, bet strādā Jelgavā. Pārvaldei ir jākļūst efektīvākai.


Foto: no U.Aināra albuma. Visu interviju lasiet 25. maija "Zemgales Ziņās"