ZZ.lv ARHĪVS

Ledus sezona finišē ar zvaigžņu spēli un sinhronās slidošanas priekšnesumu (FOTO)

Maija Laizāne

2017. gada 28. maijs 21:27

15954
Ledus sezona finišē ar zvaigžņu spēli un sinhronās slidošanas priekšnesumu (FOTO)

Zemgales Amatieru hokeja līgas sezona jau otro gadu noslēdzas ar zvaigžņu spēli starp nosacīti Lielupes labā un kreisā krasta komandām, kuru sastāvu veido visu līgas čempionāta dalībkomandu pārstāvji.

“Interesanta un līdzīgā cīņā aizvadīta spēle,” vērtē līgas turnīru galvenais tiesnesis Visvaldis Danenbergs. Tiesa gan, pārsvarā līdz trešās trešdaļas 14. minūtei, kad “labā krasta” jeb deltenzilo komandas vārtos sabira trīs ripas. Mačs noslēdzās ar rezultātu 11:7 sarkanbalto komandas labā. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar četriem punktiem (3+1) bija Dāvids Kunutis, dzeltenzilo komandā ar trim – Jānis Rubenis (1+2).

Arī pēcspēles metienu sacensībā ar 2:1 uzvaru izcīnīja sarkanbalto komanda. Vārtus guva Helmuts Dežurovs (“Mitau Motors”), Dzintars Antens (“Bokova”) un dzeltenzilo komandas labā – Edgars Stančiks (“WWW”).

Citos konkursos, kas norisinājās spēles pārtraukumos, ar spēcīgāko metienu izcēlās Agris Jākobsons (komanda “MMM”), ātrākais apļa slidojumā bija Edgars Čušs (“Mītava”), bet skaistāko vārtu guvējs pēcspēles metienu sērijā – E.Stančiks (“WWW”).

Zvaigžņu spēles dalībniekus un skatītājus ar priekšnesumu priecēja Latvijas sinhronās slidošanas izlases meitenes. “Tādējādi atzīmējām arī savu sezonas noslēgumu,” teic slidotāju trenere Alma Lāce. Lai arī sezonas gaitā noturēt līmenī komandā nepieciešamo 16 dalībnieču grupu nenākas viegli, ir izdevies sagatavot programmu, lai piedalītos starptautiskās sacensībās “Spring Cup” Milānā, un trenere atklāj, ka nākamā gada plānos ir divi starptautiski mači, tostarp pasaules čempionāts.

Sezonas noslēgums treniņu mājvietā Jelgavas Ledus hallē bija pulcējis 12 dalībnieces. Vairākas slidotājas sniedza individuālus priekšnesumus, bet visa komanda, kuras sastāvā ir arī ozolnieces Ieva un Kristīne Gailes, – sinhronās slidošanas paraugdemonstrējumus.



Foto: Ruslans Antropovs