ZZ.lv ARHĪVS

Hokejisti sezonu noslēgs ar zvaigžņu spēli (FOTO)

Maija Laizāne

2017. gada 27. maijs 01:38

3953
Hokejisti sezonu noslēgs ar zvaigžņu spēli (FOTO)

Zemgales Amatieru hokeja līgā (ZAHL) noskaidroti gan regulārā čempionāta uzvarētāji, gan ceļojošo kausu ieguvēji, bet sezona noslēgsies ar līgas zvaigžņu spēli sestdien Jelgavas Ledus hallē.

Regulārā turnīra zelta medaļas nopelnīja HK “Mītava” vīri, sudrabs un bronza “Tērvetei” un “MMM”. Arī ceļojošo kausu izcīnīja “Mītava”, kas finālā divās spēlēs ar 5:4 un 5:1 pārspēja “MMM”. No “mītaviešu” rindām nāk arī visi pēc statistikas par līgas labākajiem atzītie spēlētāji – Ainis Zalāns (vārtsargs), Elvijs Trankalis (aizsargs), Artūrs Bērziņš (uzbrucējs) un Raitis Briņecs (rezultatīvākais). Par savu trofeju bija iespēja cīnīties arī spēcīgāko trijniekā neiekļuvušajiem, un pie šā kausa, finālā pārspējot “Lielupi”, tika HK “Bokova”.

ZAHL veterānu čempionātu savukārt ar regulārā turnīra zelta medaļām un pēc tam arī uzvaru kausa izcīņā noslēdza HK “Zemgale”.

“Zvaigžņu spēlē tiksies nosacītas Lielupes “labā” un “kreisā” krasta komandas,” informē ZAHL turnīru galvenais tiesnesis Visvaldis Danenbergs un nosauc arī sastāvus, kuros iekļauti “Mītavas”, “Bokovas”, “Lielupes”, “Stājhokeja”, “Bokova juniors”, “Mitau Motors”, “MMM”, “Zemgale”, “WWW”, “Titānu” un “Ledo Linija” spēlētāji. Ainis Zalāns, Kārlis Bluķis, Elvijs Trankalis, Raitis Briņecs, Ģirts Vasiļjevs, Arvis Augulis, Dzintars Antens, Juriss Hodass, Jānis Krūmiņš, Edgars Katinskis, Aigars Grīnfelds, Reinis Tilaks, Uģis Cimermanis, Andrejs Veliks, Igors Pirogs, Gvido Kalnmalis, Gints Kamols, Helmuts Dežurovs, Eduards Šackis un Dāvids Kunutis izies cīņā pret Kasparu Krāģi, Robertu Titiņu, Eināru Trankali, Jāni Rubeni, Agri Jākobsonu, Andri Lipartu, Jāni Vēberu, Arni Vēju, Aigaru Ābolu, Lauri Kimu, Jāni Paškausku, Edgaru Stančiku, Kristapu Meņģeli, Andreju Stančiku, Raimondu Apsi, Egonu Knaueru, Jāni Mežuli un Aivaru Vieteru. Pirmajiem vārtus sargās Ainis Zalāns vai Kārlis Bluķis, otrajiem – Normunds Zvaigzne vai Kristaps Krūze. “Būs arī konkursi, priekšnesumi, fotografēšanās, kāds alus kauss, un tad jau – vasaras brīvdienas,” sezonas noslēguma programmu raksturo V.Danenbergs.




Foto: Ruslans Antropovs, zahl.lv