ZZ.lv ARHĪVS

Līga Lonerte gūst atzinību konkursā “Sieviete arhitektūrā, būvniecībā, dizainā”

zz.lv

2017. gada 19. maijs 21:25

775
Līga Lonerte gūst atzinību konkursā “Sieviete arhitektūrā, būvniecībā, dizainā”

Konkursa “Sieviete arhitektūrā, būvniecībā, dizainā” nominācija “Sieviete – būvniecības pasūtītāja” piešķirta Jelgavas novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītājai Līgai Lonertei, informē novada pašvaldība.

Konkursa “Sieviete arhitektūrā, būvniecībā, dizainā” mērķis ir iedvesmot sabiedrību ar veiksmes stāstiem, kuru autores ir aktīvas, radošas personības – sievietes līderes, kas savu darbu velta sabiedriski nozīmīgu notikumu veicināšanai arhitektūrā, būvniecībā un dizainā. Konkursa mērķis nav sacensība, bet gan emocionāls vēstījums sabiedrībai par sieviešu lomu ekonomiski un estētiski nozīmīgu procesu virzībā.

Balvas tika pasniegtas nominācijās “Gada sievietes arhitektūrā”, “Gada sievietes būvniecībā”, “Gada sievietes dizainā”, “Gada sievietes – arhitektūras pasūtītājas”, “Gada sievietes – būvniecības pasūtītājas” un “Gada sievietes – dizaina veicinātājas”.

Konkursu organizē biedrība “Building Design and Construction Council”, tā patronese ir Latvijas Nacionālā mākslas muzeja vadītāja Māra Lāce.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība