ZZ.lv ARHĪVS

Uzņēmējus aicina uz kopīgu ideju radīšanu

zz.lv

2017. gada 11. maijs 17:50

265
Uzņēmējus aicina uz kopīgu ideju radīšanu

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) 17. maijā pulksten 10 sadarbībā ar Ideju un inovāciju institūtu notiks bezmaksas pasākums uzņēmējiem “Ideju koprade–uzlāde–izlāde”, informē ZRKAC pārstāve Alise Gubene.

Pasākumā tiks iepazīti veiksmes stāsti, ar kuriem dalīsies Ilva Kavicka, kas gatavo augu pulverus zaļajiem kokteiļiem, pazīstama ar savu firmas zīmi “Kalnup”, Antra Zeiliņa, kas zina visu par ķiploku izmantošanu, to audzēšanu un pārstrādi, auskaru darinātāja Karola Panke, Ilze Priževoite no SIA “Karameļu darbnīca”, Lolita Duge no “Piparmētru namiņa” un Ivars Minkevičs, kas ražo uztura bagātinātāju – upeņu un melleņu tinktūru ar medu un C vitamīnu.

“Teorētiskajā uzlādē būs viss, sākot no inovācijām līdz “violetajām govīm”, bet praktiskajā izlādē radīsim un stutēsim kopīgās idejas. Dalībniekus jaunradei un inovācijām uzlādēs uzņēmēja ideju fitnesa trenere Elīna Miķelsone,” stāsta A.Gubene.

Pieteikšanās pasākumam līdz 15. maijam, zvanot pa tālruni 63012155, 63012169 vai rakstot uz e-pastu liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv. Dalībnieku skaits ierobežots.


Foto: no arhīva