ZZ.lv ARHĪVS

Organizē konferenci ārstiem un medicīnas māsām

Agnese Leiburga

2017. gada 17. aprīlis 09:55

504
Organizē konferenci ārstiem un medicīnas māsām

Jelgavas poliklīnika 11. maijā pulksten 10 aicina uz starpdisciplināro konferenci Zemgales reģionālajā Kompetenču attīstības centrā, «Ziņas» informē poliklīnikas vadītāja Gunta Arnīte. Konferences mērķauditorija ir ārsti un medicīnas māsas.

Paredzēts, ka konferencē uzstāsies Ingvars Rasa par tēmu «Klīniskie gadījumi endokrinoloģijā», Māris Pļaviņš – «Klīniskie gadījumi nefroloģijā», Astra Bērziņa – «Retas slimības neirologa praksē», Maksims Timčenko – «Karpālā kanāla sindroms pēc invazīviem izmeklējumiem», Marina Kovaļova – «Klīniskie gadījumi kardioloģijā», Anta Seržāne – «Retas diagnozes reanimatologa praksē», Baiba Plāse – «Sarežģītie pacienti diabēta aprūpē».

Pēc konferences notiks izziņu izsniegšana. Latvijas ārstu biedrības Sertifikācijas padome ar dokumentu apliecina astoņus TIP tālākizglītības punktus, kas saskaņā ar MK noteikumiem «Ārstniecības personu sertifikācijas kārtība» izmantojami ārstu sertifikācijai un resertifikācijai.

Dalība konferencē jāpiesaka līdz 6. maijam – aizpildot pieteikuma formu vai pa tālruni 63084501, 63084502, lai paātrinātu reģistrācijas kārtību.


Foto: Raitis Puriņš