ZZ.lv ARHĪVS

Rublis: Pirmsvēlēšanu programma par 100 procentiem nav izpildīta

Rublis: Pirmsvēlēšanu programma par 100 procentiem nav izpildīta

Līdz pašvaldību vēlēšanām, kas notiks 3. jūnijā, aicināsim uz sarunu tos, kuri pretendē uz pašvaldību domes priekšsēdētāja amatu. Šoreiz intervija ar «Vienotības» kandidātu Aigaru Rubli.

– Pavisam drīz kļūsiet četrdesmitgadnieks. Divpadsmit no dzīves gadiem esat strādājis par Jelgavas domes priekšsēdētāja vietnieku. Kur esat dzimis, audzis, kā veidojušies jūsu uzskati?
Mani vecāki ir vienkārša darba darītāji. Brālis dzīvo Olainē un strādā Rīgā. Bērnība un jaunība bija diezgan raibas – esmu mācījies divos bērnudārzos, trīs pamatskolās, Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžā apguvu galdnieka profesiju. To, ka mani saista vadošais darbs, pamanīja Jelgavas 1. internātpamatskolā, kur mācījos 80. gadu beigās un mani izvēlēja par pionieru pulciņa padomes priekšsēdētāju. Dzīvē ir bijis jāpieņem dažādi izaicinājumi.

2000. gadā, kad pabeidzu LLU Ekonomikas fakultāti, kļuvu par veikala «Otto 3» vadītāju, kur strādāja 15 darbinieku. Ne tikai veikals, bet arī kulinārija un konditoreja... Jaunam, tikko augstskolu beigušam puisim tas bija izaicinājums.


Foto: Raitis Puriņš. Visu interviju lasiet 23. marta «Zemgales Ziņās»