ZZ.lv ARHĪVS

Atsevišķos reisos autobusi kursēs caur Platones centru

zz.lv

2017. gada 28. februāris 07:26

1255
Atsevišķos reisos autobusi kursēs caur Platones centru

Lai uzlabotu Platones pagasta iedzīvotāju drošības apstākļus, gada tumšajos mēnešos dodoties līdz sabiedriskā transporta pieturvietai, no 1. marta atsevišķi maršruta Nr. 6531 Jelgava–Eleja–Kalnrozes–Ziedkalne un Nr. 6782 Jelgava–Lielplatone–Eleja–Jelgava reisi tiks novirzīti caur Platones centru, informē Valsts SIA «Autotransporta direkcija» pārstāve Zane Plone.

Turpmāk laika periodā no 1. novembra līdz 30. aprīlim maršruta Nr. 6531 Jelgava–Eleja–Kalnrozes–Ziedkalne autobuss, kas no Ziedkalnes izbrauc pulksten 6.50, un maršruta Nr. 6782 Jelgava–Lielplatone–Eleja–Jelgava autobuss, kas no Jelgavas autoostas izbrauc pulksten 18.45, pasažierus uzņems un izlaidīs arī pieturā «Platones skola». No pieturas «Platones skola» autobuss izbrauks pulksten 8.07 un, braucot no Jelgavas, iebrauks pulksten 19.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.


Foto: no arhīva