ZZ.lv ARHĪVS

Vārpas Dienas centrs iepriecina seniorus (FOTO)

Lāsma Antoneviča

2017. gada 27. janvāris 16:21

14013
Vārpas Dienas centrs iepriecina seniorus (FOTO)

«Jau divpadsmito reizi pie mums gadu ar lielāku pasākumu sāk tieši seniori. Tā ir iespēja satikties, priecāties par bērnu koncertu, baudīt mūziku un jauki atpūsties. Īpašs prieks ir par tiem, kas atnākuši pirmo reizi,» Vārpas Dienas centra vadītāja Smaida Vērze iepazīstina ar Jelgavas pievārtes Vārpas ciemā atsaucību guvušo tradīciju.

Viņa stāsta, ka pirmo reizi pasākumu senioriem izdevās noorganizēt, jo bija nodibināta biedrība, tika rakstīti projekti un tādējādi iegūts lauku partnerības «Lielupe» finansējums. «Nevienu nešķirojam. Aicinām visus, kas mums ir mīļi, tuvi un dārgi. Ierodas ne tikai Vārpas, bet arī Līvbērzes seniori un mums pazīstamie jelgavnieki. Vienkārši gribam iepriecināt vecāka gadagājuma ļaudis,» min S.Vērze. Dienas centra vadītāja piebilst, ka tas vienlaikus ir sabiedrību integrējošs pasākums, uz kuru ierodas arī mazākumtautību pārstāvji un cilvēki ar īpašām vajadzībām.

Tradicionāli klātesošos svētkos priecē Aizupes pamatskolas skolēni, kuri senioriem sarūpē arī nelielas dāvaniņas. Tāpat uzstājas vietējie Vārpas bērni, skan mūzika un senioriem iespējams uzgriezt arī kādu deju soli.


Foto: Raitis Puriņš