ZZ.lv ARHĪVS

Ziemas skrējiens – šoreiz bez sniega (FOTO)

Maija Laizāne

2016. gada 11. decembris 19:45

20478
Ziemas skrējiens – šoreiz bez sniega (FOTO)

Septiņi desmiti dalībnieku šodien piedalījās SK «Ozolnieki» rīkotajā Ziemas skrējienā. 40 bija izvēlējušies 15 kilometru distanci, 23 skrēja «piecīti», bet divas ņipras kundzes no S80 un S85 grupas līdz ar pašu jaunāko dalībnieci – piecgadīgo iecavnieci Amandu Rozentāli – pieveica 2,2 kilometru apli.

«Iepriekšējo dienu lietus un ne tik labvēlīgā laika prognoze varbūt arī daļu atbaidīja,» par dalībnieku kopskaitu, kas citkārt bijis lielāks, sprieda mājinieku kluba vadītājs Juris Bērziņš. Sacensību astoņos pastāvēšanas gados decembrī Ozolniekos gan piedzīvotas arī sniega kupenas un ledus, tāpēc šodienas pāris grādu mīnusā, pēc dalībnieku teiktā, šķita īsti patīkami.

Garākajā distancē pirmais finišēja ogrēnietis Krišs Jānis Mažiels, aiz viņa – jelgavnieks Oskars Stāmers un ozolnieks Jānis Sondors, dāmu trijniekā vietu secībā – Inga Zālīte no Ikšķiles, rīdzinieces Ilze Urbāne un Kristīne Gržibovska.

Piecos kilometros, kur kungu pjedestālu aizņēma jelgavnieki, vīrus pārspēja trīspadsmitgadīgais Rūdis Liepiņš, atstājot otro un trešo vietu Dainim Upeniekam un Raimondam Biedrītim. Dāmām savukārt piecpadsmitgadīgā Terēze Urbāne bija ātrāka par jelgavnieci Ilzi Sermolīti un Gitu Gausmani no Vērgales.

2,2 kilometros vietu secībā mazā iecavniece A.Rozentāle, Skaidrīte Ezerniece un Elita Gašpuite (abas no mājinieku kluba).

Izcīnītās vietas tika noteiktas un balvas dalītas arī pa vecuma grupām.



Foto: Ruslans Antropovs