ZZ.lv ARHĪVS

Aizupes pamatskolas direktores pienākumus uz laiku pildīs Ināra Eliņa

zz.lv

2016. gada 28. oktobris 20:13

1898
Aizupes pamatskolas direktores pienākumus uz laiku pildīs Ināra Eliņa

Aizupes pamatskolas direktores pienākumus uz laiku pildīs Ināra Eliņa, kas līdz šim Zaļenieku komerciālajā un amatniecības vidusskolā bija direktores vietniece, lēmuši Jelgavas novada domes deputāti. I.Eliņa darbā stāsies 10. novembrī un aizvietos līdzšinējo Aizupes pamatskolas direktori Zani Langi, kas ilgstoši atrodas atvaļinājumā.

«Ņemot vērā Aizupes pamatskolas augošo skolēnu skaitu, sabiedriskās aktivitātes un arī iesaisti dažādos projektos, slodze ir pietiekami liela, lai pašreizējā mācību pārzine varētu ilgstoši aizvietot direktori. Apzinoties I.Eliņas profesionalitāti un kompetences, Izglītības pārvalde izvirzījusi domei Ināras Eliņas kandidatūru,» skaidro pašvaldībā.

I.Eliņas pedagoģiskais stāžs ir 28 gadi. Viņa skolotājas gaitas sāka 1988. gadā kā bērnudārza audzinātāja Jelgavas rajona bērnudārzā «Zvaniņš». Trīs gadus vēlāk I.Eliņa turpināja profesionālo izaugsmi Zaļenieku pamatskolā, sākotnēji strādājot par skolotāju, vēlāk kļūstot par direktores vietnieci, bet 2004. gadā – par direktori. Zaļenieku pamatskolu I.Eliņa vadīja desmit gadu. No 2014. gada viņa ir Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas direktores vietniece.

«Aizupes pamatskolu redzu kā skolu, kas virzās uz izcilību, jo skolu akreditācijā augstu novērtēts ne tikai pedagogu darbs, bet arī skolēnu sasniegumi gan ikdienas, gan ārpusstundu darbā. Prieks, ka skolā ir piesaistīti jauni, radoši pedagogi, uzsākti vairāki sadarbības projekti. Ceru, ka kopā mēs turpināsim virzīties uz vēl augstākiem sasniegumiem,» komentē I.Eliņa.

Domes lēmums paredz, ka I.Eliņa Aizupes pamatskolā sāks strādāt 10. novembrī. Plānots, ka pašreizējā skolas direktore Z.Lange varētu atgriezties līdz ar 2018./2019. mācību gada sākumu. 


Foto: Jelgavas novada pašvaldība