ZZ.lv ARHĪVS

Elejas pagasta pārvaldi vadīs Ingus Zālītis

zz.lv

2016. gada 20. oktobris 16:26

7604
Elejas pagasta pārvaldi vadīs Ingus Zālītis

Jelgavas novada domes deputāti nākamajā domes sēdē Elejas pagasta pārvaldes vadītāja amatā plāno apstiprināt Ingu Zālīti, informē novada pašvaldības pārstāve Dace Kaņepone.

«Izvēle par labu jaunajam pagasta pārvaldes vadītājam veikta, ņemot vērā viņa iniciatīvu mainīt darba jomu un pieņemt jaunus izaicinājumus, turklāt viņš pats apgalvo, ka labi pārzina Jelgavas novadu – gan pagastus, gan būtiskākās norises. Ingus ir jauns, izglītots un pozitīvs cilvēks, kas apliecina, ka vērsts uz sadarbību, praktisku iedziļināšanos un konstruktīvu darbu,» teic D.Kaņepone.

Ingus Zālītis pamatizglītību ieguvis Jelgavas novada Sesavas pamatskolā, bet mācības turpinājis Bauskas 1. vidusskolā. Savukārt profesionālā 1. un 2. līmeņa augstākā izglītība iegūta Latvijas Policijas akadēmijā. Paralēli policijas darbam pirms pieciem gadiem viņš Latvijas Universitātē ieguvis jurista diplomu.

Līdzšinējā darba pieredze I.Zālītim veidojusies Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē, kur kā inspektors Kriminālpolicijas biroja 3. nodaļā viņš sācis strādāt vēl 2007. gadā. Kopš 2010. gada viņa amata pienākumi saistīti ar organizētās noziedzības un noziegumu apkarošanu ekonomikas jomā.

Kā vēstīts iepriekš, līdzšinējais Elejas pagasta pārvaldes vadītājs Leonīds Koindži-Ogli pēc 15 darba gadiem Elejas pagasta pārvaldē nolēmis doties pensijā. Kopš 30. jūnija, kad viņš uzrakstīja atlūgumu, Elejas pagasta pārvaldi amatu apvienošanas kārtībā vadīja Lielplatones pagasta pārvaldes vadītāja Līga Rozenbaha.

Apvienoto komiteju sēdē izskatītais lēmumprojekts paredz, ka jaunais pagasta pārvaldes vadītājs pienākumus sāktu pildīt līdz ar lēmuma apstiprināšanas brīdi 26. oktobra domes sēdē.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība