ZZ.lv ARHĪVS

Abgunstes muižā notiks kultūras tūrisma forums

zz.lv

2016. gada 2. septembris 13:49

643
Abgunstes muižā notiks kultūras tūrisma forums

Abgunstes muižā Zaļenieku pagastā 7. septembrī notiks Zemgales kultūras tūrisma forums, kur tiks runāts par kultūras tūrisma nozīmi kopējā tūrisma kopainā, par kultūras tūrisma ietekmi uz vietējo ekonomisko un sociālo attīstību, par kultūras tūrisma produktiem, par iespējām un kļūdām šādu produktu attīstībai. Dalībnieki tiks aicināti dalīties pieredzē un runāt par sadarbības iespējām.

Forumā kā lektori pieaicināti Latvijā atzīti tūrisma speciālisti – Vidzemes augstskolas profesors Jānis Kalnačs, žurnālists Pauls Timrots, Alberta koledžas pasniedzējs Juris Žilko.

Forumā aicinām piedalīties pašvaldību tūrisma, kultūras un uzņēmējdarbības speciālistus, uzņēmējus, kuru darbība ir vai varētu būt nākotnē saistīta ar kultūras tūrismu, mediju pārstāvjus, nevalstiskās organizācijas un citus interesentus.

Semināra dalībniekiem būs iespēja apskatīt arī muižu. Dalība seminārā ir bez maksas un lūdzam to reģistrēt šeit. Uz tikšanos Abgunstes muižā!

Pasākumu organizē biedrība «Radošuma meka» un finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.  


Asnāte Avotniece, Biedrība «Radošuma meka» projektu vadītāja
asnate.avotniece@gmail.com, info@symposiums.lv