ZZ.lv ARHĪVS

Bez paskaidrojumiem Jelgavas novada domes Iepirkumu komisijā Strupulis nomaina Buividaiti

Gaitis Grūtups

2016. gada 1. augusts 13:01

2212
Bez paskaidrojumiem Jelgavas novada domes Iepirkumu komisijā Strupulis nomaina Buividaiti

Jelgavas novada domes sēdē deputātu domas sadalījās jautājumā par deputāta Aigara Strupuļa apstiprināšanu par Iepirkuma komisijas locekli.

Šī vieta komisijā atbrīvojās pēc pašvaldības izpilddirektora vietnieka Valda Buividaiša iesnieguma par atbrīvošanu no dalības minētajā komisijā. Deputāte Aija Tračuma, kas balsoja pret A.Strupuļa apstiprināšanu, teic, ka viņai trūkst informācijas gan par to, kāpēc V.Buividaitis iesniedza atlūgumu, gan arī kas un kādā veidā šim amatam izvirzīja A.Strupuli. «Ne apvienotajā komiteju, ne domes sēdē deputātiem netika sniegts pamatojums šai nomaiņai,» saka A.Tračuma. «Pret» balsoja arī deputāte Irina Dolgova, kas Iepirkumu komisijas locekļa vietai izvirzīja kolēģi Natāliju Hohlovu, kura ir uzņēmēja ar zināmu kompetenci finanšu un grāmatvedības jomā. Tomēr balsojuma rezultātā pārsvaru guva A.Strupuļa kandidatūra.

Jelgavas novada pašvaldības Iepirkumu komisija ir Jelgavas novada domes izveidota komisija, kuras kompetencē ir organizēt Publisko iepirkumu likumā noteiktās iepirkuma procedūras domes izveidoto struktūrvienību, iestāžu un aģentūras vajadzībām.



Foto: Raitis Puriņš