ZZ.lv ARHĪVS

Aicina teatralizēts uzvedums «Ejam kopā pasakā» Tērvetes dabas parkā

zz.lv

2016. gada 1. jūlijs 20:09

267
Aicina teatralizēts uzvedums «Ejam kopā pasakā» Tērvetes dabas parkā

Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē tiek turpināta aizgājušā gadā veiksmīgi uzsākta pasākumu sērija mēneša garumā «Ejam kopā pasakā!». Katru jūlija svētdienu pulksten 14 un 15.30 atrakciju laukuma estrādē parka apmeklētājus iepriecinās teatralizēts uzvedums «Pasaku mežā», informē dabas parka Tūrisma informācijas centra vadītājas vietniece Ruta Vazdiķe.

Katrs aicināts savām acīm skatīt pārvērtību brīnumu. Izrāde rosinās domāt un sajust telpu sev apkārt – pieskarties burvestības spēkam, apmaldīties ilgās pēc mājām, cienīt sevi, savus darbus un dabu.

Mazpulcēni Anniņa un Jēcis devušies mežā savākt bezatbildīgu un nevīžīgu meža viesu izmestus atkritumus. Mazliet paķīvējušies par darāmā darba lietderību, par katra atbildību par sakārtotu vidi, bērni pamana pamestu kārbu – kārtējo atkritumu, ko ievieto atkritumu maisā. Bet, kā izrādās, tā nav parasta kārba! Tā ir ļoti īpaša tukša kārba! To, kādus noslēpumus glabā atrastā kārba un kādi brīnumaini piedzīvojumi sagaida Jēci un Anniņu, atklās uzvedums «Pasaku mežā».

Ieeja ar parka biļetēm, vairāk informācijas pa tālruni 28309394 vai e-pastā tervete@lvm.lv, kā arī www.mammadaba.lv, www.facebook.com – «Latvijas valsts mežu» dabas parks Tērvetē.


Publicitātes foto