ZZ.lv ARHĪVS

Koindži-Ogli iesniedz atlūgumu

Gaitis Grūtups

2016. gada 14. jūnijs 10:04

2939
Koindži-Ogli iesniedz atlūgumu

Jelgavas novada apvienoto komiteju sēdē rīt plānots izskatīt Elejas pagasta pārvaldnieka Leonīda Koindži-Ogli atlūgumu doties pensijā. Atlūguma iesniedzējs uzskata, ka laiks savu amata vietu dot jaunākiem, bet pieļauj, ka pēc nākamgad paredzētajām vēlēšanām novada domē varētu atgriezties kā deputāts.

«Nav nekādu zemūdens akmeņu,» saka Leonīds Koindži-Ogli, kad «Ziņas» jautā par atlūguma iemesliem. «Gribu atdot parādu ģimenei, mājās darba daudz,» piebilst pašvaldību politiķis.

Viņš vairākkārt ievēlēts Elejas pagasta padomē, kuru vadījis no 1994. līdz 2001. gadam. Pēc teritoriālās reformas 2009. gadā sāka strādāt par Elejas pagasta pārvaldnieku. No paveiktā L.Koindži-Ogli atzīmē atdzīvināto Elejas universālveikalu, kura pirmajā stāvā ierīkots jauniešu centrs, Saieta namu, kas iekārtots pamestajā sadzīves pakalpojumu salonā, kā arī skolas renovāciju.

«Jau kopš astoņdesmitajiem gadiem man bija sapnis, ka Eleja varētu izvērsties par Zemgales lauksaimnieku atbalsta centru. Ar «Latraps», «Agro Trade» un citu lauksaimniecības uzņēmumu attīstību tas arī ir noticis,» saka L.Koindži-Ogli.

Uz apvienoto komiteju sēdi sagatavotais lēmumprojekts paredz, ka L.Koindži-Ogli pārvaldnieka amatā būs līdz 30. jūnijam. «Ja domes sēdē lēmumprojekts tiks apstiprināts, visticamāk, līdz jauna pagasta pārvaldes vadītāja apstiprināšanai viņa pienākumus pildīs Lielplatones pagasta pārvaldes vadītāja Līga Rozenbaha,» raksta Jelgavas novada pārstāve D.Kaņepone.



Foto: no arhīva. Visu rakstu lasiet otrdienas, 14. jūnija, «Zemgales Ziņās»