ZZ.lv ARHĪVS

Izsludināts Vilces un Svētes skolu būvniecības darbu iepirkums

zz.lv

2016. gada 31. maijs 01:03

387
Izsludināts Vilces un Svētes skolu būvniecības darbu iepirkums

Jelgavas novada pašvaldība izsludinājusi Vilces pagasta sākumskolas ēkas rekonstrukcijas, teritorijas un sporta laukuma labiekārtošanas, kā arī Svētes pamatskolas vecās ēkās daļas pārbūves iepirkuma konkursu, paredzot jau vasarā sākt īstenot SIA «Livland Group» un SIA «Namejs Plus» projektus, informē pašvaldības pārstāve Dace Kaņepone.

Lai šogad novadā turpinātu skolu renovāciju, noslēdzoties mācību gadam, pašvaldība iecerējusi atjaunot vairāku izglītības iestāžu ēku fasādes un iekštelpas, kā arī veikt labiekārtošanas darbus un nodrošināt jaunas tehnoloģijas. Iepirkums paredz, ka vasarā tiks sākti vērienīgi būvniecības darbi Vilces muižas parkā, kurā atrodas gan pagasta pamatskolas ēka, gan sākumskola kopā ar bērnudārza grupām. SIA «Livland Group» projekts paredz atjaunot sākumskolas ēku.

Pārbūve sagaida arī Svētes pamatskolas vecās ēkas daļu. 2007. gadā tika atklāta skolas piebūve ar atjaunoto sporta halli, bet pirms diviem gadiem 1. septembrī arī ilgi gaidītais jaunais korpuss – pirmsskolas ēka. Lai Svētes skolu ēku ansambli nokomplektētu pilnībā, šovasar sāksies vecās ēkas daļas pārbūve.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība