ZZ.lv ARHĪVS

Tauriņi iemājo Tērvetē (FOTO)

Tauriņi iemājo Tērvetē (FOTO)

«Latvijas valsts mežu» Tērvetes dabas parka bezmaksas zonā iekārtotā tauriņu māja ir vērusi durvis apmeklētājiem, stāsta dabas parka Tūrisma un informācijas centra vadītāja Lilita Kauste.

«Aicinām ģimenes ar bērniem, vecmāmiņas un vectētiņus, skolu un darba kolektīvus, dabas draugus un visus tos, kam patīk košas krāsas un ir alkas pēc jaunām zināšanām, pavadīt neaizmirstamu un izglītojošu atpūtu «Tērvetes tauriņos»,» rosina L.Kauste.

Apmeklētājiem būs iespēja sajusties kā tropos un aplūkot Āzijas, Dienvidamerikas un Āfrikas tauriņu spārnu krāšņumu, uzzināt par tauriņu uzbūvi un dzīvesciklu, attīstību, raksturīgākajām iezīmēm un barošanās paradumiem. Tērvetes tauriņu mājā varēs iepazīties ar mitro tropu augu daudzveidību, uzzināt to nosaukumus un aplūkot krāšņus ūdens iemītniekus.

Grupām tiek organizētas dažādas spēles un atrakcijas, kā arī tauriņu mājā būs pieejams radošais «stūrītis» visu vecumu bērniem un pieaugušajiem. Parka darbinieki šajā nedēļas nogalē sola arī draudzīgas iepazīšanās cenas.


Publicitātes foto