ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas bibliotēkās – Bibliotēku nedēļa

zz.lv

2016. gada 17. aprīlis 16:48

102
Jelgavas bibliotēkās – Bibliotēku nedēļa

Ar grāmatu izstādēm un fotoizstādi, bibliotekāra darba prezentāciju un citiem pasākumiem Jelgavas bibliotēkās no 18. līdz 24. aprīlim noritēs Bibliotēku nedēļa.

Jelgavas Zinātniskā bibliotēka piedāvā vairākas grāmatu izstādes, ceturtdien bibliotēkā ciemosies LU Sociālo zinātņu fakultātes Informācijas pārvaldības programmas studenti, kas prezentēs informācijas un bibliotēku speciālistu profesiju, piektdien Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš bērnudārza audzēkņiem lasīs pasaku, bet svētdien bibliotēkā viesosies rakstnieks Aldis Bukšs, kurš stāstīs par savu debijas romānu «Parādu piedzinēji».

Savukārt bērnu bibliotēkā «Zinītis» 3. sākumskolas audzēkņi prezentēs savas mīļākās grāmatas, visu nedēļu šeit skatāma bibliotēkas darbinieku un lasītāju mājdzīvnieku fotoizstāde «Mūsu mīluļi» un grāmatu izstāde «Mīļāka par grāmatu man drauga pasaulē nav».

Par pasākumiem parūpējusies arī Miezītes bibliotēka. Sadarbībā ar pensionāru biedrību sarūpēta «Vaļasprieku izstāde», bet trešdien «Jundas» brīvā laika kluba jaunieši pasniegs mācību stundu «Domājot par Māmiņdienu».

Vairāk informācijas par pasākumiem Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas mājas lapā ŠEIT.


Foto: Raitis Puriņš