ZZ.lv ARHĪVS

Aicina pieteikt kandidātus konkursam «Jelgavas novada Uzņēmēju gada balva 2016»

zz.lv

2016. gada 25. februāris 13:47

881
Aicina pieteikt kandidātus konkursam «Jelgavas novada Uzņēmēju gada balva 2016»

Jau piekto gadu pēc kārtas Jelgavas novada pašvaldība organizē konkursu «Jelgavas novada Uzņēmēju gada balva», lai apzinātu un godinātu Jelgavas novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā. Šogad uzņēmēji var pretendēt uz balvu desmit nominācijās, informē Jelgavas novada pašvaldības pārstāve Dace Kaņepone.

Laika posmā no 1. marta līdz 13. maijam Jelgavas novada uzņēmēji, iedzīvotāji un pagastu pārvaldes tiek aicinātas izvirzīt savus kandidātus konkursam balvas saņemšanai. «Konkurss «Jelgavas novada uzņēmēju gada balva» nu jau izveidojies par sava veida tradīciju. Tā pirmsākumi meklējami 2011. gadā. Piecu gadu laikā konkurss attīstījies un audzis gan pretendentu, gan pieteicēju skaita ziņā», stāsta Jelgavas novada pašvaldības attīstības nodaļas vadītāja Līga Lonerte.

Konkursam var pieteikt Jelgavas novadā esošas komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kuras veic saimniecisko darbību Jelgavas novada teritorijā neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, kā arī komersantus, lauksaimnieciskos ražotājus un citu aroddarbību veicējus – fiziskās personas, kas reģistrējušas un veic saimniecisko darbību Jelgavas novadā. Tiesa gan, iepriekšējo trīs gadu uzvarētājs nedrīkst piedalīties konkursā attiecīgajā nominācijā, kurā saņemts apbalvojums.

Kandidatūras izvirzāmas, iesniedzot vienotu pieteikuma formu pagastu pārvaldēs, Jelgavas novada Attīstības nodaļā Katoļu ielā 2b, Jelgavas novada pašvaldības centrālās administrācijas sekretariātā Pasta ielā 37, kā arī aizpildot pieteikuma formu novada mājas lapā www.jelgavasnovads.lv.

Lai konkursā būtu iespēja piedalīties dažādu sfēru Jelgavas novada uzņēmējdarbības pārstāvjiem, tiek izvirzītas vairākas nominācijas: Gada lauksaimnieks; Gada ražotājs; Sociāli atbildīgs uzņēmums; Gada darba devējs; Gada mājražotājs/amatnieks; Gada jaunais komersants; Jelgavas novada tēla popularizētājs; Gada eksportētājs; Gada ģimenes uzņēmums; Gada mecenāts.

Uzvarētājus vērtēs konkursa komisija piecu cilvēku sastāvā, kuru kopā ar konkursa nolikumu Jelgavas novada dome apstiprināja šā gada februāra domes sēdē.

Uzvarētāji visās nominācijās tiks godināti Jelgavas novada svētkos priekšsēdētāja pieņemšanā 1. jūlijā ar atzinības rakstu un naudas balvu 140 eiro vērtībā.

Ar konkursa nolikumu un tā pielikumiem var iepazīties Jelgavas novada pašvaldības mājas lapā www.jelgavasnovads.lv vai sazinoties ar uzņēmējdarbības atbalsta projektu vadītāju Sandu Lakutijevsku (sanda.lakutijevska@jelgavasnovads.lv, tālr. 63048447 vai 29558505).


Foto: no arhīva