ZZ.lv ARHĪVS

Latvijas labāko tirgotāju vidū – «Stila avēnija» un «Silva»

zz.lv

2016. gada 14. februāris 21:11

1439
Latvijas labāko tirgotāju vidū – «Stila avēnija» un «Silva»

Konkursā «Latvijas labākais tirgotājs 2015» atzinīgi novērtēti arī mūspuses uzņēmēji. Skaistumkopšanas salonu grupā balvu saņēmis salons «Stila avēnija», savukārt SIA «Viktorija B» atzinīgi novērtēta trīs ēdināšanas uzņēmumu kategorijās – bistro (bistro «Silva»), kafejnīca («Silvas» tējas namiņš), kā arī kafejnīca un konditoreja («Silva»).

Konkursā «Latvijas labākais tirgotājs 2015» kopumā piedalījās 198 uzņēmumi. Konkursa kritērijiem (uzņēmumam bija jāsaņem vismaz 92 punkti no simts) atbilda 66 uzņēmumi, no tiem 20 pārstāv Rīgu, bet 46 – novadus. Par uzvarētājiem atzīti 48 uzņēmumi, laureāta diplomu nopelnīja 17, un vienam uzņēmumam piešķirts dalībnieka diploms.

Galvenā balva dažādās kategorijās piešķirta viesnīcas restorānam «Boutique Hotel&Restaurant MaMa» Jūrmalā, kafejnīcai «Lidojošā varde» Rīgā, kafejnīcai «Magdalēna» Saldū, pilsētas galerijai «Valleta» Valmierā, viesu namam «Liepupes muiža» Salacgrīvas novada Liepupes pagastā, «Zvaigznes grāmatnīcai» Cēsīs, lielveikalam «SKY» Rīgā, Duntes ielā 19a.

Konkursa laureāti nāk no Alūksnes, Cesvaines, Cēsīm, Daugavpils pilsētas un novada, Gulbenes pilsētas un novada, Jelgavas pilsētas un novada, Jēkabpils, Jūrmalas, Kokneses, Ķeguma, Lielvārdes pilsētas un novada, Liepupes, Mālpils, Ogres, Rīgas, Rojas, Salaspils, Saldus, Valmieras un Ventspils.

Konkursu «Latvijas labākais tirgotājs» rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkurss pastāv vairāk nekā 20 gadu, un šajā laikā eksperti izvērtējuši labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus visā Latvijā. Konkursa mērķis ir paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti.


Foto: Raitis Puriņš