ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavā šodien durvis ver rekonstruētais «Maxima X» veikals Meiju ceļā (FOTO)

zz.lv

2015. gada 17. decembris 11:52

46434
Jelgavā šodien durvis ver rekonstruētais «Maxima X» veikals Meiju ceļā (FOTO)

Apmeklētājiem Meiju ceļā 10 durvis vēris rekonstruētais «Maxima X» veikals, kurā investēti 600 tūkstoši eiro, informē lielveikalu tīkls. Šis ir viens no pirmajiem tīkla veikaliem – atvērts 2001. gadā. Kā novēroja «Ziņas», pircēju rindas atklāšanas dienā vairāku stundu garumā veidojās arī ārpus veikala durvīm.

Veikala rekonstrukcija tika sākta rudenī, un tās laikā paplašināta tirdzniecības platība, līdz ar to pircējiem pieejama vairāk nekā 380 kvadrātmetru plaša tirdzniecības zāle. Arī ēkas fasāde ieguvusi jaunu veidolu, telpās pārveidota ventilācija, iegādātas jaunas iekārtas, plaukti, kases.  

Rekonstruētajā veikalā ir iespēja iegādāties uz vietas ceptas smalkmaizītes, patīkams jaunums ir grila produkcija, kā arī sveramo produktu vitrīna, kurā var izvēlēties salātus, svaigu gaļu un citus produktus. Veikalā joprojām iespējams nodot tukšās stikla pudeles, jo šis pakalpojums iedzīvotāju vidū kļūst arvien populārāks.

«Tā kā galvenie veikala apmeklētāji ir vietējie iedzīvotāji, izvietots arī speciāls sludinājumu dēlis, ko var izmantot pircēji. Pēc pieredzes redzam, ka šādu iespēju aktīvi izmanto citu pilsētu iedzīvotāji, tādēļ nolēmām to piedāvāt arī šajā veikalā,» atklāj «Maxima» pārstāvis Jānis Beseris. 

Foto: Maksims Šaldajevs