ZZ.lv ARHĪVS

«Laflora» svin 20 gadu jubileju ar Raiņa vārdiem (FOTO)

Gaitis Grūtups

2015. gada 11. decembris 18:20

39595
«Laflora» svin 20 gadu jubileju ar Raiņa vārdiem (FOTO)

Atzīmējot kūdras ieguves uzņēmuma „Laflora” divdesmit gadu jubileju, piektdien Zaļenieku kultūras namā pulcējās tā darbinieki, sadarbības partneri, atbalstītie mākslas pašdarbnieki un pašvaldību darbinieki. 

„Pastāvēs, kas pārvērtīsies” – tā klātesošos Raiņa vārdiem sveica valdes priekšsēdētājs Uldis Ameriks. "“Laflora" pirms 20 gadiem un tagad – tās ir divas nesalīdzināmas lietas. Mēs nedomājām par peļņu, bet par izdzīvošanu. Šobrīd varam droši apgalvot, ka esam viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem un kūdras industrijā mūs atpazīst visā Eiropā. Šo gadu laikā klientu loks izpleties visā pasaulē, un uzņēmumam ir skaidrs nākotnes redzējums,” pārliecināts U. Ameriks. 

Uzņēmumā „Laflora” ir 250 darbinieku, un tas ir viens no lielākajiem darba devējiem Jelgavas novadā. 

Uzņēmuma produkcija, kas galvenokārt domāta dārzkopjiem, tiek eksportēta uz ES valstīm, kā arī Tuvajiem Austrumiem, Japānu un pat Austrāliju. „Laflora” ir ieguvusi biznesa balvu “The Red Jackets” un tādējādi atzīts par vienu no 25 Latvijas labākajiem eksporta zīmoliem. Uzņēmumam piešķirtas arī vairākas citas starptautiski atzītas balvas.  

Vairāk otrdienas „Zemgales Ziņās”. Foto: Raitis Puriņš