ZZ.lv ARHĪVS

Amatnieku sētā svin gada jubileju (FOTO)

Agnese Leiburga

2015. gada 1. decembris 08:33

1
Amatnieku sētā svin gada jubileju (FOTO)

«Gada vecumā bērns sāk staigāt patstāvīgi. Arī mums pirmais pagājis, iemācoties daudz ko jaunu, tas bijis pārbaudes laiks visiem,» biedrības «Pārtikas amatnieki» mājražotāju produkcijas veikala gada jubilejā atzina biedrības valdes priekšsēdētāja Ināra Mālkalne.

Kā stāsta biedrības pārstāve Daila Undzēna, produkcijas klāsts veikalā gada laikā krietni paplašinājies. Lai tas būtu bagātīgāks, Jelgavas novada mājražotāju biedrība sākusi aktīvu sadarbību arī ar Tērvetes novada pārtikas amatniekiem. Jubilejas pasākumā viņu pārstāvis Sandris Laizāns pauda gandarījumu par šo sadarbību un sprieda: «Pats neesmu no Jelgavas novada, tāpēc varu uz visu paskatīties vairāk no malas – ar baltu skaudību raugos uz Jelgavas novadu, jo šeit tiešām tiek palīdzēts sava novada mazajiem uzņēmējiem.»

Gada laikā novērots, ka veikaliņā visvairāk pircēju ir trešdienās un piektdienās, bet iecienītāko produktu klāstā stabili turas trīs lietas – gaļa, maize un siers, «Ziņām» pastāstīja I.Mālkalne.

Lai pircēji būdu apmierinātāki, sortiments veikalā nemitīgi tiek papildināts. Pie jaunumiem pieskaitāmas lauku olas no Auces novada, piparmētru cepumi tepat no Jelgavas novada, tējas no Bauskas novada, tāpat nopērkami ābolu čipsi un ērkšķogu, aveņu salmiņi. 

Foto: Raitis Puriņš