ZZ.lv ARHĪVS

LMT joprojām stabila izaugsme

zz.lv

2015. gada 20. oktobris 15:18

285
LMT joprojām stabila izaugsme

Par spīti tam, ka LMT tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem mobilo sakaru operatoriem, 2015. gada trešajā ceturksnī apgrozījums un klientu skaits turpinājis stabili augt. Kā informē LMT preses sekretāre Elīna Lidere, apgrozījums šī gada deviņos mēnešos pieaudzis par 4,3%, salīdzinot ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu, un sasniedz 127,8 miljonus eiro, savukārt pieslēgumu skaits gada laikā kopš 2014. gada septembra pieaudzis par 19 000 līdz 1 141 000. 

2015. gada deviņos mēnešos uzņēmuma rentabilitāte pieaugusi par 5,7 miljoniem eiro sasniedzot 43,7 miljonus eiro.

Būtiski palielinājies gan realizēto viedtālruņu apjoms (par 69% vairāk nekā pērn šajā periodā), gan interneta telefonā lietotāju skaits – 193 tūkstoši lietotāju (par 26% vairāk nekā pērn šajā periodā). Datu pakalpojumu ieņēmumi gada laikā pieauguši par 23%, apliecinot, ka mobilā satura patēriņš kļūst par patērētāju ikdienu. "LMT Straume" unikālo lietotāju skaits 2015. gadā sasniedzis 755 tūkstošus.

“LMT šobrīd ir labākā finansiālajā, tehnoloģiskajā, morālajā un konkurētspējas pozīcijā nekā jebkad. Stabilā izaugsme šī gada deviņos mēnešos apliecina LMT izvēlētās tehnoloģiju konverģences stratēģijas pareizību un mobilo tehnoloģiju dominantes veidošanos pasaulē un Latvijā. Esam gatavi konkurencei jebkādās tās formās un izpausmēs,” pārliecināts Juris Binde, LMT prezidents. 

LMT jau šobrīd klientiem piedāvā pilna spektra, augstas kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumus – balss sakarus, datu pārraidi, mobilo televīziju, kā arī mobilajā platformā balstītus fiksētos balss sakarus un datu pārraidi.