ZZ.lv ARHĪVS

VARAM aicina pieteikties uzņēmējdarbības veicināšanas semināriem Zemgalē

zz.lv

2015. gada 29. septembris 10:29

329
VARAM aicina pieteikties uzņēmējdarbības veicināšanas semināriem Zemgalē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) oktobrī un novembrī aicina piedalīties apmācības programmas „Zināšanu eņģeļu” seminārā par uzņēmējdarbības veicināšanu, kas notiks Jelgavā, Jēkabpilī un Bauskā. 

Pasākumā ir aicināti piedalīties Zemgales plānošanas reģiona, pašvaldību, nevalstisko organizāciju darbinieki, profesionālo izglītības iestāžu un augstskolu mācībspēki, kā arī vecāko kursu audzēkņi. 

Apmācību programmā plānotas lekcijas, labās prakses piemēri, radošās domāšanas metodes, simulāciju spēles, praktiski darbi komandās, komandu darbu prezentācijas un diskusijas. 

Domāts, ka pēc semināra to dalībnieki spēs patstāvīgi sniegt konsultatīvu atbalstu par konkurētspējīgas uzņēmējdarbības izveides un attīstības pamatprincipiem, kā arī jaunu biznesa modeļu formām idejas komercializēšanai. Tāpat paredzams, ka pasākuma dalībnieki būs guvuši informāciju par radošas domāšanas metodēm biznesa idejas pilnveidei, investīciju piesaistes un inovācijas atbalsta instrumentiem.

Semināri plānoti 8. oktobrī un 5. novembrī Jelgavā, 9. oktobrī un 6. novembrī Jēkabpilī, bet 15. oktobrī un 12. novembrī – Bauskā.

Semināriem var pieteikties šeit:
Jelgavā

Jēkabpilī

Bauskā

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar Edgaru Sprukstu: tālr. 66016768, e-pasts Edgars.Spruksts@varam.gov.lv. 

Seminārs ilgs divas dienas. Lai pilnvērtīgāk un efektīvāk apgūtu zināšanas un saņemtu apliecinājumu par apmācību semināru noklausīšanos, pasākums ir jāapmeklē abas dienas.