ZZ.lv ARHĪVS

Tērvetes novadā top jauns restorāns ar alus darītavu un viesnīcu

LETA

2015. gada 4. augusts 07:54

3621
Tērvetes novadā top jauns restorāns ar alus darītavu un viesnīcu

Tērvetes novadā top jauns restorāns ar alus darītavu un viesnīcu, kuru pagaidām plānots atklāt septembra vidū, aģentūrai LETA pastāstīja Tērvetes novada uzņēmējs Valters Bruss.

Viņš skaidroja, ka restorāna, alus darītavas un viesnīcas ēkas Tērvetes novada Tērvetes pagasta Kroņaucē jau ir izbūvētas, un patlaban topošajai iestādei tiek komplektēti darbinieki. Alus darītava iecerēta kā neliela apjoma svaigā alus ražotne un tā atradīsies vienā ēkā ar restorānu, kurš iecerēts kā augstas klases. Līdzās restorānam būs arī viesnīca.

Šis projekts īstenots, sadarbojoties Brusa zemnieku saimniecībai (ZS) "Strazdi" ar viņam piederošo SIA "Silāres", un infrastruktūra atrodas Tērvetes pagasta Kroņaucē, netālu no "Kalna kliņģeriem", kas ir bāzes vieta saimniecībai un uzņēmumiem.

Jaunā iestādījuma investīcijas un nosaukumu uzņēmējs pagaidām vēlas paturēt noslēpumā, par to solot informēt restorāna atklāšanā.Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju Bruss ir ZS "Strazdi" īpašnieks, tāpat līdzīpašnieks (98,16%) SIA "Silāres" Tērvetes novada Augstkalnē, vienīgais SIA "Cers" īpašnieks un arī 33,30% līdzīpašnieks SIA "Agro IT", kas abas atrodas Tērvetes novada Tērvetes pagasta Kroņaucē.

Foto: db.lv