ZZ.lv ARHĪVS

Pasta salā un Raiņa parkā bērniem būs ūdens un piepūšamās atrakcijas

zz.lv

2015. gada 29. jūlijs 10:48

1748
Pasta salā un Raiņa parkā bērniem būs ūdens un piepūšamās atrakcijas

Kā ziņo pašvaldība, visticamāk, ka augusta sākumā Pasta salā un Raiņa parkā bērni varēs izklaidēties ūdens un piepūšamajās atrakcijās, iegādāties balonus un nogaršot cukura vati, jo par uzvarētāju zemes gabala Pasta salā 1 nomas tiesību izsolē atzīta firma «Bambino atrakcijas». Pretendenta SIA «Bambino atrakcijas» piedāvātā objekta nomas maksa ir 1240 eiro gadā bez pievienotās vērtības nodokļa.


SIA «Bambino atrakcijas» direktore Dace Zīriņa informē, ka jaunās atrakcijas ir pasūtītas un aptuveni mēnesi mēro ceļu no Ķīnas.

Iznomātās zemes objektā Pasta salā 200 kvadrātmetru platībā plānots izvietot vienu vai divas lielās piepūšamās atrakcijas ar slīdkalniņu «Makvīns» vai piepūšamo atrakciju «Ferma» un baseinu, kurā tiks ievietotas piecas plastmasas bērnu laivas vai piecas ūdens zorba bumbas. Atrakcijas ik pēc pāris dienām paredzēts mainīt un ikdienā uzstādīt vienlaicīgi vienu lielo atrakciju ar slīdkalniņu un baseinu, kurā uz maiņām tiek ievietotas bērnu laivas vai ūdens zorba bumbas, lai bērniem nezustu interese par piedāvājumu. Lielāku cilvēku plūsmu periodos – brīvdienās un svētku dienās – plānots izvietot abas lielās piepūšamās atrakcijas ar slīdkalniņu. Laivas darbojas, minoties ar rokām, un bērniem piedāvās arī ūdens drošības vestes. Ūdens laivas un ūdens zorba bumbas klientiem tiks nodotas lietošanā uz 15 minūtēm.

Atrakcijas būs pieejamas par maksu, taču uzņēmuma vadītāja sola, ka cenas nebūšot «astronomiskas». Piemēram, baseins bērniem ar laivām par 15 minūšu izklaidi varētu maksāt trīs četrus eiro, zorba bumbas – piecus eiro, bet piepūšamās atrakcijas – no pusotra līdz diviem eiro.

Piepūšamās atrakcijas, tikai mazākas, būs arī Raiņa parkā. Turpat bērni varēšot nopirkt cukura vati un balonus.

D.Zīriņa visu mūžu dzīvo Jelgavā un šeit arī nolēmusi dibināt savu uzņēmumu SIA «Bambino atrakcijas».

Foto: rockcitymusic.com.au