ZZ.lv ARHĪVS

Atkal varēs tievēt kopā ar Jelgavas Māmiņu klubu

Elīna Gaile

2015. gada 28. jūlijs 00:09

531
Atkal varēs tievēt kopā ar Jelgavas Māmiņu klubu

Jaunajām māmiņām otro reizi būs iespēja iesaistīties konkursā «Tievējam kopā ar Jelgavas Māmiņu klubu», «Ziņām» apstiprināja Jelgavas Māmiņu kluba pārstāve Ieva Cīrule. 

«Pirmais projekts guva lielu dalībnieču, viņu ģimeņu un draugu, kā arī speciālistu atsaucību. Visi ar aizrautību iesaistījās aktivitātēs, lai rezultāti būtu pēc iespējas labāki, tāpēc mums nebija daudz jādomā, vai konkursu nepieciešams rīkot atkārtoti,» stāsta I.Cīrule. 

Ar savu pieredzi dalās arī iepriekšējā projekta dalībniece Gunta Vikovana, kurai šovs deva vienu no svarīgākajām lietām – beidzot veltīt laiku sev. «Pieteikties mani mudināja tas, ka jau sen gribēju kaut ko sākt darīt, bet to nevēlējos darīt viena, vajadzēja atspēriena punktu. Arī pēc projekta turpinu nodarboties ar sportu, protams, vairs ne tik intensīvi, jo esmu atsākusi strādāt, bet katru vakaru noteikti eju skriet – neatkarīgi no laika apstākļiem. Tie man netraucē, un ēšanas paradumi mainījušies jau kopš pirmajām projekta dienām.» 

Atlase konkursam sāksies 27. jūlijā, un līdz 7. augustam tiks gaidīti jauno un drosmīgo māmiņu pieteikumi. Atšķirībā no pagājušā gada vispirms risināsies pārrunas, lai labāk saprastu viņu motivāciju un mērķus dalībai konkursā. Pārrunas notiks 10. un 14. augustā, kad tiks izvēlētas četras labākās konkursa dalībnieces. Šoreiz plānots slēgt arī līgumus, lai māmiņām būtu skaidri un saprotami pasākuma noteikumi. «Pagājušajā gadā dalībniecēm nepatika preses klātbūtne, kas radīja nelielu nesaprašanos. Ar to, ka par mums interesējas, katrai būs jārēķinās un jāsaprot, ka pasākums ir publisks,» informē I.Cīrule. 

Starts konkursam tiks dots 21. augustā, lai četrām finālistēm 16 nedēļu laikā palīdzētu atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Dalībnieces aktīvi sāks darboties no  24. augusta sadarbībā ar  «Figura Line» un Veselības centru, fitnesa klubu «Fitland», LLU baseinu un treneri ūdens aerobikā Intu Ozolu. Projekta laikā ar māmiņām strādās arī psihoterapeite Iveta Rukmane un uztura speciāliste Olga Maslova. Būs vēl daudz citu atbalstītāju, kas apdāvinās un stimulēs dalībnieces sasniegt labākus rezultātus.

Lai motivētu un iedrošinātu jaunās māmiņas pieteikties konkursam, I.Cīrule aicina izmantot piedāvāto iespēju, nebaidīties un ticēt, ka tas ir pa spēkam ikvienai: «Šāda iespēja netiek piedāvāta katru dienu. Vienai pašai sevi motivēt ir grūti, tāpēc mēs gribam sniegt atbalstu māmiņām, lai viņas ikdienā var justies skaistas, laimīgas un sievišķīgas.» 

Arī iepriekšējā projekta dalībniece G.Vikovana iedrošina māmiņas pieteikties. «Tas ir laiks, kad par sevi var vairāk padomāt, palutināt. Ir ļoti patīkama sajūta visu to izbaudīt, sajust, ka ir rezultāts. Kļūstam vieglākas ne tikai kilogramu ziņā, bet arī emocionāli.» 

Foto no «Ziņu» arhīva