ZZ.lv ARHĪVS

Dobelē būvē jaunu tirdzniecības centru «Rimi»

LETA

2015. gada 4. jūnijs 08:55

4579
Dobelē būvē jaunu tirdzniecības centru «Rimi»

Dobelē, Brīvības ielas un Čakstes ielas stūrī, sākts būvēt jaunu tirdzniecības centru, kurā būs "Rimi" lielveikals, aģentūrai LETA apstiprināja Dobeles novada pašvaldības būvvaldes vadītājs Jānis Kukša.

Viņš informēja, ka patlaban Brīvības ielas un Čakstes ielas stūrī darbi jau sākušies, taču pagaidām tie ir rakšanas darbi. Būvatļaujā izdarīta atzīme par būvdarbu sākšanas nosacījumu izpildi, un šodien objektā tiks uzstādīta būvtāfele.

Tirdzniecības centra būves pasūtītājs ir vietējais uzņēmums SIA "Dobeles sēklas", taču, pēc pašvaldības rīcībā esošās informācijas, ēkas galvenais īrnieks, iespējams, būs lielveikals "Rimi".

Būvvaldes vadītājs informēts, ka būvi centīšoties pabeigt līdz šā gada rudenim, lai uz valsts svētkiem atklātu lielveikalu.

Kā skaidroja SIA "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija, līdz šā gada beigām Dobelē, Brīvības ielā 30, plānots atvērt "Rimi" hipermārketu. Pēc uzņēmuma skaidrotā, dobelnieki un vietējās apkaimes iedzīvotāji to gaidot ar nepacietību. Patlaban rit zemes sagatavošanas darbi, lai jau drīzumā sāktu tā būvniecību.

SIA "Dobeles sēklas" vienīgais īpašnieks ir Vitauts Paškausks, ar kuru aģentūrai LETA pagaidām neizdevās sazināties.

Citviet Dobelē jau atrodas veikals "Rimi Dobele", kas ir Baznīcas ielā 14.

Foto: vieglicelot.lv