ZZ.lv ARHĪVS

Aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā notiks plašas uzņēmēju dienas

zz.lv

2015. gada 6. marts 13:58

832
Aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā notiks plašas uzņēmēju dienas

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), Jelgavas pilsētas pašvaldība un Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācija aicina piedalīties ikgadējā izstādē “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015”, kas norisināsies 17. un 18. aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā Kronvalda ielā 24.

Biznesa iespēju forums tiks veidots atbilstoši pašvaldību un uzņēmēju interesēm, piesaistot pārstāvjus no Saeimas komisijām, Ekonomikas ministrijas, VARAM, Latvijas Pašvaldību savienības, Komercbanku ekspertus un mediju pārstāvjus.

“Sekmīgai Latvijas ekonomikas attīstībai ir svarīga sakārtota uzņēmējdarbības vide reģionos, tādēļ nozīmīga ir uzņēmumu un pašvaldību efektīva sadarbība un informācijas apmaiņa. Lai sekmīgi virzītos uz šo mērķi, LTKR, Jelgavas pilsētas pašvaldība un Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācija rīko nu jau par tradīciju kļuvušo ikgadējo pasākumu „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015”,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Aizvadītājā gadā „Uzņēmēju dienas Zemgalē” vienkopus pulcēja vairāk nekā 150 uzņēmumu, kas apmeklētājus iepazīstināja ar savu produkciju un pakalpojumiem. Šī ir lieliska iespēja parādīt Zemgales reģiona uzņēmējdarbības daudzveidību un izstāstīt savus veiksmes stāstus plašai mērķauditorijai: pagājušajā gadā izstādi apmeklēja ap 7 000 apmeklētāju.

Šogad pasākuma ietvaros Zemgales Olimpiskajā centrā norisināsies izstāde, Biznesa iespēju forums, individuālas diskusijas ar LTRK Padomes locekļiem, uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem, Zemgales „Latvijas labumu” parāde, kā arī plaša kultūras pasākumu programma. Biznesa iespēju forums tiks veidots atbilstoši pašvaldību un uzņēmēju interesēm, piesaistot pārstāvjus no Saeimas komisijām, Ekonomikas ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības lietu ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Komercbanku ekspertus un mediju pārstāvjus.

Reģiona iedzīvotāju un viesu uzmanību saistīs arī Zemgales „Latvijas labumu” parāde, kas būs atraktīvs gājiens, kurā aicināti piedalīties gan zemnieki un lauksaimnieki, gan tirgotāji un ikvienu citu nozari pārstāvoši ražotāji un pakalpojumu sniedzēji, kuri gatavi ar lepnumu parādīt Latvijā radīto.

„Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015” var kļūt par ikgadēju Zemgales reģiona vērienīgu pasākumu, kur kopā varētu priecāties par novada sasniegumiem izstādē, diskutēt par aktualitātēm Biznesa iespēju forumā, pašvaldību ekspozīcijās iepazīties ar katra novada iespējām tūrisma, izglītības, uzņēmējdarbības un investīciju jomā, kā arī vērot novadu kolektīvu uzstāšanos pasākuma kultūras programmas ietvaros.

Vairāk informācijas par izstādes norisi un dalību var uzzināt LTRK Rietumzemgales nodaļā Skolotāju ielā 3 vai zvanot pa tālruņiem 63027207, 28646086, vai arī rakstot uz e-pastu: jelgava@chamber.lv.