ZZ.lv ARHĪVS

Uzvaras parku Jelgavā šogad kops SIA «KULK» par 23 682 eiro

LETA

2015. gada 2. janvāris 16:28

598
Uzvaras parku Jelgavā šogad kops SIA «KULK» par 23 682 eiro

Uzvaras parku Jelgavā šogad kops SIA "KULK", kopumā tam tērējot 23 682 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) paziņojums.

Pēc IUB datiem, iepirkumam pieteikušies divi uzņēmumi, no kuriem uzvarējusi vietējā SIA "KULK" ar piedāvāto 23 682 eiro līgumcenu, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Uzņēmumam būs jākopj, jātīra un jāuztur Uzvaras parka infrastruktūra 12 mēnešus no līguma noslēgšanas brīža.

Otrs pretendents bija SIA "Alejas projekti" ar 24 463 eiro līgumcenu, neskaitot PVN.

Parka uzturēšana un kopšana tiek īstenota par pašvaldības budžeta līdzekļiem, un to uzrauga Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde "Pilsētsaimniecība".

Kā liecina pašvaldības informācija, Uzvaras parka teritorija ir nožogota, un nakts laikā tā ir slēgta. Parks apmeklētājiem vasaras periodā ir pieejams no 1.maija līdz 30.septembrim no plkst.7 līdz plkst.23, bet ziemas periodā, no 1.oktobra līdz 30.aprīlim, - no plkst.7 līdz plkst.22.

Parku caurvij ainaviski izlocīti celiņi ar grants segumu divu metru platumā. Teritorijas simetrijas asi iezīmējošam celiņam pieslēdzas tranzīta celiņš, pa diagonāli savienojot parka stūrus. Galveno celiņu ieseguma materiāls - betona bruģakmens trīs metru platumā.

Parkā pie estrādes ierīkotas sēdvietas 1500 skatītājiem. Aiz skatītāju sēdvietu uzbēruma izbūvēts laukums dažādām funkcijām - galvenokārt mobilu tirdzniecības punktu izvietošanai sarīkojumu laikā. Laukuma betona bruģa iesegums ir dažādots, ieklājot neliels akmens bruģa laukums.

Parka teritorijā izvietoti divi vieglo automašīnu stāvlaukumi - pie estrādes 45 automašīnām (pasākumu laikā). Autostāvvietu iesegums - betona caurumotās flīzes ("eko bruģis"). Autostāvvietu stāvlaukumus atdalīts ar atšķirīgas krāsas blīva seguma joslām, lai izvairītos no transporta līdzekļu uzbraukšanas uz estrādes laukuma.

Parka teritorijā atrodas 36 atpūtas soliņi un 18 atkritumu urnas.