ZZ.lv ARHĪVS

«Zemgale/LLU» ar 2:4 mājas spēlē atzīst «Kurbada» pārākumu

Maija Laizāne

2014. gada 29. novembris 19:19

1376
«Zemgale/LLU» ar 2:4 mājas spēlē atzīst «Kurbada» pārākumu

Jelgavas Ledus hallē Latvijas virslīgas čempionāta kārtējā spēlē Jelgavas hokejisti uzņēma «Kurbadu» un piekāpās viesiem ar 2:4. Ogres komanda patlaban izvirzījusies regulārā turnīra vadībā.

Pēc nepatīkamā zaudējuma pirms pāris dienām izbraukumā ar 2:6 «Mogo» vienībai «Kurbada» hokejisti Jelgavā bija ieradušies ar nepārprotamu vēlmi reabilitēties savās un trenera acīs. 

Sportiskais niknums nesa augļus, un pirmā perioda sākumdaļā ar pāris minūšu atstarpi uz tablo jau 2:0 viesu labā. «Tās bija mūsu kļūdas, kas lielā mērā ietekmēja visu spēli,» pēc mača atzina «Zemgale/LLU» galvenais treneris Jevgeņijs Linkēvičs.

Perioda vidū gan Juris Ziemiņš (piespēles – Valentīns Feoktistovs, Artūrs Batraks) panāca 1:2, un līdz beigām rezultāts nemainījās. Toties otrais cēliens atkal sākās ar vārtu zaudējumu, un vidusdaļā, mūsējiem spēlējot «lielajā mazākumā», ripa Toma Konrāda sargātajos vārtos ietika jau ceturto reizi – 1:4. 

Spēles 32. minūtē pēc Sanda Grīnberga un Anda Āboliņa piespēlēm starpību samazināt izdevās Jorenam Graudam, un perioda izskaņā cerīgā izrāvienā uz pretinieka vārtiem devās J.Ziemiņš, taču tika ar neatļautu paņēmienu apstādināts, bet nopelnīto soda metienu nerealizēja.

Trešajā trešdaļā netrūka izdevību ne viesiem, kas turklāt sešas minūtes varēja spēlēt vairākumā, ne mājiniekiem, kas, pusminūti apspriedušies, mača pēdējā minūtē vārtsargu aizvietoja ar sesto laukuma spēlētāju. Rezultāts palika iepriekšējais.

««Kurbadam» ir augstāka meistarība, bet mūsu plāns ne spēlē, ne beigās sešu cilvēku sastāvā netika izpildīts. Pārāk daudz noraidījumu, palikām pat trīs cilvēku sastāvā,» precīzāku darbošanos no savējiem acīmredzot bija gaidījis J.Linkēvičs.

Foto: Ruslans Antropovs