ZZ.lv ARHĪVS

«Supernetto» pārvēršas par «Rimi»

Agnese Leiburga

2014. gada 6. novembris 15:26

28587
«Supernetto» pārvēršas par «Rimi»

Pēc «Supernetto» veikala rekonstrukcijas durvis vēris «Rimi» lielveikals Satiksmes ielā. «Pircējiem būs pieejams daudz plašāks preču un produktu klāsts, jo īpaši svaigās pārtikas sortimentā,» «Ziņām» stāsta «Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere.

Rekonstrukcijas gaitā paplašinātas un modernizētas veikala tirdzniecības telpas, mainīts plauktu izkārtojums, ejas, lai pircējiem būtu ērtāk pārvietoties un vieglāk atrast izvēlētās preces. 

Tirdzniecības centrā strādās ap 70 darbinieku, no tiem 58 apkalpos klientus jaunajā «Rimi» lielveikalā. Iepriekš «Supernetto» strādāja 15 darbinieku, līdz ar kolektīvs palielinājies par 43 jauniem darbiniekiem.

Kā skaidro D.Valnere, rekonstrukcija tika sākta 3. oktobrī, mēneša laikā labiekārtojot telpas un paplašinot sortimentu atbilstoši «Rimi» lielveikalu koncepcijai. Turpmāk pircēji veikalā varēs iegādāties svaigi ceptas smalkmaizītes, dažādus sveramos salātus, grilējumus, gaļu un izvēlēties no plašā sieru piedāvājuma. Piedevām jaunums būs svaigas zivis un svaiga sveramā gaļa.

Jaunajā «Rimi», kas pircējus gaidīs katru dienu no pulksten 8 līdz 22, klientus apkalpos sešas kases. Kopējā tirdzniecības platība pēc rekonstrukcijas ir gandrīz 900 kvadrātmetru.

Tirdzniecības centrā darbosies arī aptieka, ziedu veikals un Nekustamās īpašumu pārvaldes norēķinu punkts. Apmeklētājiem būs pieejami «Swedbank» un «Citadele» bankomāti. Jaunums būs «Happy dog» zoopreču veikals.

Foto: Raitis Puriņš