ZZ.lv ARHĪVS

«Zemgale/LLU» hokejistiem bezierunu zaudējums pret «Mogo»

Maija Laizāne

2014. gada 23. oktobris 00:12

620
«Zemgale/LLU» hokejistiem bezierunu zaudējums pret «Mogo»

«Zemgale/LLU» komanda kārtējo Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēli aizvadīja šovakar «Inbox.lv» hallē Piņķos pret pirmajā spēļu kārtā savās mājās pieveikto «Mogo» vienību, un šoreiz atzina pretinieka pārākumu ar 0:6.

Pirmajā periodā jelgavniekiem trīs reizes neizdevās realizēt pretinieka «piedāvāto» skaitlisko vairākumu, toties arī Toma Konrāda sargātie pašu vārti palika neieņemti. 

Pirmo nepatīkamo brīdi otrās trešdaļas pašā sākumā sagādāja mūsējo pirmās maiņas kļūme, ko izmantoja Sergejs Durdins, bet līdz perioda beigām Valērijs Fiļimonovs un Aldis Āboliņš jau bija panākuši 3:0. Līdzīgi ar vārtu zaudējumu ievadā sākās arī trešais cēliens (Rūdolfs Prūsis). Vidusdaļā jau visai bezcerīgs 0:5 (V.Fiļimonovs), bet pēdējo sesto punktu rezultāta skaitīšanā uz tablo mača beigu daļā pēc S.Durdina un Oļega Sorokina saspēles pielika Elviss Želubovskis.

Komandas galvenais treneris Jevgeņijs Linkēvičs atzīst, ka pirmais periods nospēlēts teicami, bet turpinājumā ar vairāku spēlētāju traumām novājinātā aizsardzība neizturēja pretinieka spiedienu.  

Foto: Ruslans Antropovs