ZZ.lv ARHĪVS

«Zemgale/LLU» izcīna trešo uzvaru sezonā

Sportacentrs.com

2014. gada 28. septembris 10:06

776
«Zemgale/LLU» izcīna trešo uzvaru sezonā

Sestdien Latvijas Virslīgas čempionātā hokejā "Zemgale/LLU" komanda izcīnīja trešo uzvaru piecās aizvadītajās spēlēs šosezon, ar rezultātu 5:4 izbraukumā apspēlējot "Ogre/Sāga97" vienību.

Spēle vedās kā pa viļņiem – septītajā minūtē jelgavnieki bija panākuši jau 2:0, tomēr pamazām mājinieki atguvās. Mārtiņš Dzierkals pirmās trešdaļas vidū panāca 1:2, bet Mikus Potāpovs trešdaļas beigās 2:3. Pusotru minūti pēc otrās trešdaļas sākuma Kristaps Liepa atjaunoja līdzsvaru (3:3), bet Roberts Baranovskis 33. minūtē pirmo reizi izvirzīja vadībā ogrēniešus – 4:3.

Ilgā un grūtā ceļā atgūto "Ogre/Sāga97" izsēja nepilnu divu minūšu laikā, kad Juris Ziemiņš vēlreiz panāca neizšķirtu (4:4). Tas nebija ne Ziemiņa, ne visas viesu komandas pēdējais vārds – tuvojoties pēdējās trešdaļas vidum, uzbrucējs guva savus otros vārtus mačā, kas atnesa uzvaru "Zemgalei/LLU" (5:4).

Ziemiņam divi vārti un viena rezultatīva piespēle, bet pa diviem punktiem vēl sakrāja Sandis Grīnbergs, Valentīns Feoktistovs un Martins Lavrovs. Tā bija "Zemgales/LLU" trešā uzvara piecās spēlēs, un ar deviņiem punktiem komanda ieņem trešo vietu turnīra tabulā. Ogrēniešiem šis bija trešais zaudējums četrās spēlēs un ar trim punktiem priekšpēdējā sestā vieta.


Foto: Ruslans Antropovs