ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. Jelgavnieki ar 8:2 apspēlē HASC «Jūrmala» komandu

Maija Laizāne

2014. gada 17. septembris 23:31

1323
Hokejs. Jelgavnieki ar 8:2 apspēlē HASC «Jūrmala» komandu

Jelgavas Ledus hallē Latvijas hokeja virslīgas čempionāta trešo spēli aizvadīja «Zemgale/LLU» hokejisti, pieveicot pretiniekus HASC «Jūrmala» ar iespaidīgu 8:2.

Mača rezultātu gan piektajā minūtē atklāja viesi, un līdz pirmā perioda beigām mājinieki iespēja tik vien, kā to izlīdzināt (no Raimonda Upenieka un Riharda Remiņa piespēles Olafs Aploks).

Otrā perioda sākumā ar precīzu raidījumu atzīmējās «Zemgale/LLU» jaunpienācējs Martins Lavrovs (piespēles – O.Aploks, R.Remiņš), un ar to arī maisam gals bija vaļā. Turpinājumā Remiņa un Aploka saspēli ar vārtu guvumu noslēdza Mārtiņš Mežulis, līdz perioda beigām vēl divreiz ripu vārtos ieraidīja Artūrs Batraks un vienu Jānis Bullītis (piespēles – Juris Ziemiņš, J.Bullītis, M.Mežulis, Jorens Grauds). Vēlreiz gan tika pārspēts arī mājinieku vārtsargs Toms Konrāds, un trešdaļas noslēgumā uz tablo 6:2.

Trešajā periodā rezultātu līdz 8 pieaudzēja Māris Miezis un Sandis Grīnbergs (piespēles – Raivis Kurņigins, Artūrs Āboliņš, Daniels Riekstiņš, Miķelis Freimanis).

Jelgavnieku galvenais treneris Jevgeņijs Linkēvičs šodienas spēli vērtēja kā iespēju realizācijas treniņu, un no šāda skatpunkta vēl vismaz piecas sešas tomēr palikušas neizmantotas.

Arī nākamā komandai mājas spēle – sestdien pret pērnajiem čempioniem HS «Rīga/Prizma».

Foto: Ruslans Antropovs