ZZ.lv ARHĪVS

Oktobrī 15 Latvijas pilsētās notiks «Karjeras nedēļa 2014»

zz.lv

2014. gada 8. septembris 16:11

477
Oktobrī 15 Latvijas pilsētās notiks «Karjeras nedēļa 2014»

No 13.oktobra līdz 17.oktobrim 15 Latvijas pilsētās – Rīgā, Jelgavā, Ventspilī, Daugavpilī, Jēkabpilī, Liepājā, Rēzeknē, Gulbenē, Cēsīs, Kuldīgā, Alūksnē, Rojas novadā, Ogrē, Saldū un Valmierā – vienlaikus notiks "Karjeras nedēļa 2014", aģentūru LETA informēja "Karjeras nedēļas 2014" komunikācijas konsultants Justs Dimants.

Šogad pasākumos īpaša uzmanība būs pievērsta jauniešu pašvērtējumam un savu spēju izzināšanai pirms lēmuma pieņemšanas par savu nākotnes profesiju vai nozari.

Karjeras nedēļa ir pasākumu cikls, kur jauniešiem ir iespēja tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, karjeras konsultāciju laikā uzzināt savus talantus un pilnveidojamās puses, "projektēt" savu nākotnes profesiju un dzīvesveidu, piedalīties radošajās darbnīcās, konkursos, laimēt balvas un iesaistīties citās aktivitātēs.

Karjeras nedēļu organizē Valsts izglītības attīstības aģentūra un Eiropas Komisijas "Euroguidance" tīkla programma sadarbībā ar 15 Latvijas pilsētu un novadu pašvaldībām un to izglītības pārvaldēm.

Pasākumu programma 15 Latvijas pilsētās un novados pieejama vietnēs www.viaa.gov.lv/karjerasnedela, www.draugiem.lv/viaa, kā arī www.facebook.com/KarjerasNedela.