ZZ.lv ARHĪVS

Pludmales volejbols. Jelgavas čempioni – Aivis Āboliņš un Andris Zadovskis

Maija Laizāne

2014. gada 17. augusts 00:21

10080
Pludmales volejbols. Jelgavas čempioni – Aivis Āboliņš un Andris Zadovskis

Ar Aivja Āboliņa/Andra Zadovska uzvaru 2:0 finālspēlē pret Artūru Vitkovski/Kārli Levinski sestdien Zemgales Olimpiskā centra smilšu laukumos noslēdzās Jelgavas atklātais čempionāts pludmales volejbolā.

Finālposmam pieteicās deviņas komandas, kas vispirms trīs apakšgrupās cīnījās par iekļūšanu pusfinālā, pēc tam noskaidroja finālistus, lai sadalītu medaļas un naudas balvas.

«Turnīru ne uz mirkli nepārtrauca pat spēcīgā lietusgāze,» galvenais tiesnesis Andrejs Jamrovskis apliecina, ka cīņas bija nopietnas un sīvas.

Pirmajā pusfinālā tikās Aivis Āboliņš/Andris Zadovskis pret Gati un Jāni Baložiem un divos setos pārāki izrādījās Aivis ar Andri (21:17, 21:18). Otrajā pusfinālā tikpat līdzīgā cīņā veiksmīgāki izrādījās Artūrs Vitkovskis ar Kārli Levinski, kas ar 21:19 un 22:20 pieveica Kristapu Balodi un Mārtiņu Pirtnieku. Spēlē par trešo vietu uzvarēja brāļi Baloži, bet 2014. gada Jelgavas atklātā čempionāta zelta medaļas nopelnīja A.Āboliņš un A.Zadovskis, finālā ar 22:20 un 21:10 pieveicot A.Vitkovski un K.Levinski.

Foto: Ruslans Antropovs