ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. Turpinās «pludmales vasara» Valgundē

Maija Laizāne

2014. gada 3. augusts 13:24

6372
Volejbols. Turpinās «pludmales vasara» Valgundē

Sestdien, 2. augustā, smilšu laukumos pie Valgundes pagasta izglītības, kultūras un sporta centra «Avoti» aizvadīts nu jau ceturtais pagasta kausa izcīņas posms pludmales volejbolā. «Jau ceturto reizi bez lietus – laiks mūs lutina,» nebēdādams par svelmi, smaida turnīra rīkotājs un arī dalībnieks Arnis Bergmanis.

Kausa izcīņā paredzēti seši posmi, pēdējais – 6. septembrī, kad tiks dalītas arī pagasta sponsorētās kopvērtējuma balvas: uzvarētājiem kauss, pirmo sešu vietu ieguvējiem individuāli – brauciens uz Stokholmu.

«Apbalvojam arī labākos katra posma sacensībās, šoreiz, piemēram, komandām tiks pa arbūzam. Ik reizi norisinās arī apakšējo piespēļu konkurss, kura uzvarētājs saņem īpaši izgatavotu medaļu un pludmales volejbola izlases vīra valgundnieka Armanda Āboliņa spēļu formas kreklu ar Latvijas labāko «bīčistu» autogrāfiem. Šoreiz uz tā parakstījušies Rihards Finsters un Edgars Točs,» balvas izrāda A.Bergmanis.

Dalībai turnīrā nav vecuma ierobežojumu, jauniešu un meiteņu komandu motivēšanai nolikums paredz attiecīgi 6 un 10 punktu priekšroku seta sākumā. «Turklāt šis ir amatieru turnīrs – vienā pārī nedrīkst apvienoties Latvijas ranga pirmie 105 spēlētāji,» piebilst Arnis. Viņš pats, būdams arī dalībnieks (un pašlaik kopvērtējuma līderis) ik reizi spēlējot ar citu pārinieku.

Līderpozīcijas izdevās nostiprināt arī ceturtajā posmā pārī ar Ozolnieku volejbolistu Pēteri Viņķeli. Otro vietu ieņēma Gunārs Siliņš un Uvis Dambergs, bet trešo nopelnīja jaunie Murjāņu Sporta ģimnāzijas audzēkņi valgundnieki Ričards Ziediņš un Raivis Caune.

Foto: Agris Samcovs