ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas novadā un tā apkārtnē uzstādītas jaunas LMT 4G bāzes stacijas

zz.lv

2014. gada 29. jūlijs 15:14

627
Jelgavas novadā un tā apkārtnē uzstādītas jaunas LMT 4G bāzes stacijas

Latvijas Mobilais Telefons Jelgavas novadā uzstādījis trīs modernizētas bāzes stacijas, kas iedzīvotājiem nodrošina ātrākā un stabilākā mobilā interneta jeb 4G iespējas. Kopumā Jelgavā un tā apkaimē LMT ierīkojis jau 21 ātrgaitas 4G bāzes staciju. 

Jaunās bāzes stacijas uzstādītas Ozolniekos, Platonē un Sesavā.

LMT ir plašākais 4G mobilā interneta tīkls Latvijā, kas pieejams jau 69% iedzīvotāju. Turklāt LMT ir vienīgais operators, kas piedāvā 4G arī mobilajos telefonos. Jaunās paaudzes mobilo sakaru tīklu ir ērti lietot interneta pārlūkošanai tālrunī un planšetē, kā arī interneta pieslēgumam datoriem mājās vai birojā. 

Pateicoties daudzveidīgajām LMT 4G interneta iespējām, uzņēmumi Latvijā jau ir izstrādājuši dažādus risinājumus, lai ne tikai ietaupītu, bet saviem produktiem un pakalpojumiem radītu lielāku pievienoto vērtību. Modernais sakaru tīkls nodrošina arī dažādus personalizētus tehnoloģiju risinājumus, piemēram, sūkņu attālinātu vadību, skaitītāju telemetriju, 4G iekšējās loģistikas risinājumus, WiFi maršruta autobusos u.c.

LMT mērķtiecīgi tupina attīstīt ceturtās paaudzes jeb 4G mobilā interneta pārklājumu visā Latvijas teritorijā, tai skaitā arī mazapdzīvotajās vietās. Šobrīd LMT jau ir uzstādījis vairāk nekā 300 4G bāzes stacijas. 

Kopš uzņēmuma dibināšanas kopējie kapitālieguldījumi sasnieguši gandrīz 450 miljonus eiro. Aktuālā informācija par 4G tīkla pārklājumu pieejama LMT mājas lapā http://www.lmt.lv/lv/lmt-parklajums.