ZZ.lv ARHĪVS

Hokejs. Sākusies Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa nometne

Maija Laizāne

2014. gada 9. jūnijs 19:22

1554
Hokejs. Sākusies Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa nometne

Jelgavas Ledus hallē un sporta laukumos tai līdzās no šodienas darbojas jaunie hokejisti – ir sākusies nu jau ceturtā Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa nometne, kuras divu nedēļu programma noslēgsies 21. jūnijā.

Nometnes pirmajā gadā tās dalībnieki varēja baudīt arī Skrastiņa klātbūtni un saņemt diplomus ar viņa parakstu, bet nu jau trešo gadu abu izcilo hokejistu izlolotā un Jelgavas Ledus sporta skolas (JLSS) treneru atbalstītā ideja turpina dzīvot bez viņa.

«Šogad nometnei pieteikušies vairāk par 180 bērnu un jauniešu, nodarbības risināsies četrās grupās, divās plūsmās, pa nedēļai katra,» stāsta O.Bārtuļa māsa Baiba, kas iesaistījusies organizatoriskajos darbos. Slidošanas tehnikas treniņus vada Vjačeslavs Kuzņecovs (Filadelfijas «Flyers»; attēlā uz ledus), metienu tehnikas – Tims Turks (Karolīnas «Hurricanes»), ripas kontroles – Zviedrijas AIK līgas treneris Matiass Junsons (attēlā āra laukumā) no Stokholmas. Vārtsargus trenē Juris Klodāns un Lolita Andriševska, kā treneru asistenti darbojas Miks Golubovičs, Eva Dinsberga, Ronalds Ozoliņš, Juris Ozols.

Dalībniekos līdzās Latvijas un tostarp Jelgavas censoņiem arī jaunie hokejisti no Baltkrievijas, Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas.


Foto: Agris Samcovs