ZZ.lv ARHĪVS

«Ghetto Basket». Otrais posms – jauniešiem no 13 līdz 25 gadiem

Maija Laizāne

2014. gada 4. jūnijs 12:55

5547
«Ghetto Basket». Otrais posms – jauniešiem no 13 līdz 25 gadiem

Pie Jelgavas Sporta halles aizvadīts jau otrais projekta «Ghetto Alianse Jelgava» ielu basketbola posms, kurā piedalījās 18 Jelgavas komandas. Vecākajā grupā par uzvarētājiem kļuva «Rbuilding» – Uvis Strogonovs, Pēteris Rēķis, Oskars Liepiņš.

«Grupā jauniešiem no 17 līdz 25 gadu vecumam, kur startēja deviņas komandas, «RBuilding» finālā ar 15:11 uzvarēja «Mums besis», bet godpilno trešo vietu izcīnīja komanda ar nosaukumu «Rline»,» informē projekta realizētāju «Pērkons SK» pārstāvis Jānis Tiltiņš.

15 – 16 gadu grupā triumfēja «Pentagons» (Tomass Timermanis, Oskars Puriņš, Rolands Opaļevs, Elvis Satovskis), 13 – 14 gadu vecuma zēnu grupā pie garda kliņģera un bezmaksas ekskursijas uz ceptuvi «Lāči» tika pirmās vietas ieguvēji «Žuburiņu banda» (Pāvils Vuškāns, Dzintars Brūvers, Maksims Husko, Niks Kļaviņš), bet meiteņu cīņās jau otro reizi pēc kārtas nepārspētas palika jelgavnieču komanda «Čiken nagets» (Katrīna Kārkle, Ronda Ozoliņa, Janeta Rozentāle).

Otro sacensību posmu organizēja Jelgavas Dome sadarbībā ar Jauniešu starptautisko programmu aģentūru, sporta klubu «Pērkons SK», pilsētas Sporta servisa centru un biedrību «Streetbasket», un J.Tiltiņš skaidro, ka pasākuma mērķauditorija bija jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem un šā posma rezultāti netiek iekļauti Jelgavas strītbola čempionāta kopvērtējumā.

Savukārt nākamais ar Jelgavas atklāto čempionātu saistītais «Ghetto Basket» posms paredzēts 14. jūnijā pulksten 11.00 (reģistrācija no pulksten 10) Zemgales Olimpiskajā centrā.. Šo sacensību 17+ vecuma grupas vīri cīnīsies arī par kopvērtējuma punktiem un iespēju iekļūt «Ghetto Basket» superfinālā, kas norisināsies augusta beigās Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā.

 

Pārējie «Ghetto Basket» Jelgava 2. posma laureāti:

17+ vīrieši

2.vieta – «Mums besis» (Emīls Kiziks, Roberts Opaļevs, Kaspars Neimanis, Viesturs Šulcs)

3.vieta – «Rline» (Uģis Ķiņķeris, Mareks Doroškevičs, Uvis Zeikmanis)

 

16 – 15 gadu jaunieši

2.vieta – «Rafa bērni» (Raitis Rutkovskis, Roberts Lucs, Toms Teivāns)

3.vieta – "Alvila mazdēli" (Linards Rezevskis, Rolands Aleksējevs, Ralfs Dreimanis, Ralfs Gržibovskis)

 

14 līdz 13 gadu zēni

2.vieta – «Načo mērcīte» (Rinalds Krivošenoks, Daniels Gersons, Kristiāns Miglinieks, Roberts Grīnbergs)

3.vieta – «Sētas īpašie» (Toms Truksnis, Miks Krūmiņš, Imants Eņģelis, Juris Miķelsons)

 

Meitenes, 16 gadu un jaunākas

2.vieta – «Baklažāni» (Kintija Hofmane, Anete Sūrmane, Katrīna Antonova, Inese Trušele)

3.vieta – «Team bobis» (Karīna Švānberga, Laura Kārkle, Anda Landsberga, Dita Freiberga)

 
Foto: Agris Samcovs