ZZ.lv ARHĪVS

Procedūras veselībai un skaistumam

Remix Group

2014. gada 20. maijs 00:00

5531
Procedūras veselībai un skaistumam

Maija sākumā Jelgavā darbu sācis jauna tipa skaistumkopšanas salons Figura Line, kurā veic limfas stimulācijas masāžas, izmantojot limfostimulācijas ierīces. Rīgā limfas stimulācijas metode jau ir plaši pazīstama, tagad tā ir pieejama arī Jelgavā. Veicot Figura Line limfas stimulācijas masāžu, vienlaicīgi tiek izmasēts ķermenis, tiek attīrīts organisms, tiek nodarbināti ārējie muskuļi un tādā veidā tiek sadedzinātas kalorijas, līdz pat 360-500 stundas laikā!

Procedūra ir pielīdzināma trīs stundu masāžai ar rokām, kas palīdz diezgan ātri sasniegt vēlamos rezultātus svara un apkārtmēru zaudēšanā (pēc 12 nodarbībām vidēji rezultāti: -3.5 cm no vidukļa, -3 no gurniem, -2.5 cm no augšstilbiem, -2 cm no rokām), kā arī veselības uzlabošanā (samazinās galvas sāpes, paātrinās vielmaiņa, uzlabojas miegs, samazinās sāpes mēnešreižu laikā un daudz kas cits). Daudziem cilvēkiem rezultāti ir daudz labāki par vidējiem, un jau kursa ietvaros var zaudēt ap 8 cm no vidukļa!
     
Par limfātiskās sistēmas nozīmi var stāstīt daudz, īpaši tās nozīmi izceļ ārsti, kuri arī ir Figura Line klienti. Limfātiskā sistēma nodrošina dabiskās attīrīšanās procesu un ir nozīmīga imunitātes stiprināšanai. Šo procedūru ir iemīlējuši arī tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Lolita Neimane, Agnese Zeltiņa, TV raidījumu vadītāji, seriāla Ugunsgrēks aktieri, ka arī ļoti daudzās sievietes, kuras ikdienā vēlas saņemt ļoti dabiskā veidā tik svarīgo – uzlabot veselības stāvokli un ārējo izskatu. Figura Line garantē rezultātus! Izejot pilnu kursu, ikviena sieviete priecājās par izmaiņām - tā var būt kleita, kurā nevarēja tikt iekšā vairākus gadus, vai tas ir jauns mazāks apģērba izmērs, vai bikses palika mazāk apspīlētas.

Rīgā jau ir savi rekordi: mainīti pieci apģērba izmēri; -19 cm no vidukļa. Tagad Figura Line komanda sagaida arī no Jelgavas jaunus, iespaidīgus rezultātus! Ir iespējams viss, vajag ticēt saviem sapņiem, bet Figura Line Jelgava Jums noteikti palīdzēs tos piepildīt!
  
Limfodrenāžas masāžas biežums un intensitāte ir atkarīga no klienta mērķa: veselības uzlabošanai un imunitātes nostiprināšanai ieteicams 8 nodarbību kurss. Ja pamatmērķis ir figūras uzlabošana un celulīta samazināšana, tad mēneša laikā 12 masāžas. Pēc pirmajām trim standarta masāžām, kursa turpināšana, intensitāte, intervāla noteikšana ir atkarīga no jau sasniegtajiem rezultātiem.

Īpašais piedāvājums – bezmaksas masāža!
Visām, kuras vēl nav izmēģinājušas limfas stimulācijas masāžu, īpašs piedāvājums no "Figura Line" studijas Jelgavā. Zvani (tel. 25140424) un pieraksties uz stundu garu bezmaksas masāžu. Studijā vienlaicīgi var masēties četri cilvēki – tāpēc vari to ieplānot kopā ar māsu, mammu, draudzeni vai savu kolēģi!

Ikviens interesents tiek laipni gaidīts salonā Figura Line Jelgavā, Dobeles ielā 48, 2.stāvā
darba dienās no plkst.9.00-19.00 un sestdienās no plkst. 10.00-14.00
iepriekš pierakstoties pa tālr. 25140424.

Figura Line salons,
Jelgava, Dobeles ielā 48, 2. stāvs,
tālrunis 25140424
www.figura-line.lv