ZZ.lv ARHĪVS

Mēbeles perfektai mājas sajūtu radīšanai

Infinitum 8

2014. gada 15. maijs 00:00

532
Mēbeles perfektai mājas sajūtu radīšanai

Iegādājoties mēbeles ikviens no mums var mainīt to, kā mēs dzīvojam. Proti, mēbeles var ietekmēt mūsu veselību, komfortu un finanses. Ņemot vērā šos apsvērumus mēbeļu iegāde kļūst par daudz sarežģītāku uzdevumu, nekā sākumā varētu šķist. Galu galā, ikviens vēlas iegādāties mēbeles, kas lieliski iederas interjerā, atbilst jūsu dzīvesveidam un ir nopērkamas par saprātīgu cenu.

HANSAPOST – droša iepirkšanās jau vairāk kā 15 gadus
Jau diezgan ilgu laiku viens no populārākajiem iepirkšanās veidiem ir preču iegāde online. Internetā varam sagādāt visu mājai un ikdienas dzīvei nepieciešamo, tajā skaitā arī mēbeles. Viens no Latvijas uzticamākajiem interneta veikaliem Hansapost, kas darbojas jau kopš 1997.gada, piedāvā vienu no plašākajiem preču, tajā skaitā mēbeļu, sortimentiem.

Kvalitatīvas viesistabas, virtuves, guļamistabas, mīkstās un dārza mēbeles pie Hansapost nopērkamas vienuviet, turklāt jebkurā diennakts laikā. Piedāvājumā mēbeles gan atsevišķi, gan jau komplektā. Lielai daļai mēbeļu pastāvīgi ir arī labas atlaides, kas ļauj pasūtīt sen kārotās lietas visai mājai izdevīgāk nekā citur.

Plašākais mēbeļu sortiments jebkurai gaumei, jebkurai telpai
Tā kā mēbeļu svarīgākais uzdevums ir komforta nodrošināšana un funkcionalitāte, neatkarīgi no tā, nepieciešams mīksts dīvāns, ietilpīgas skapis vai arī sekcija ar dažāda izmēra plauktiem, svarīga ir mēbeles kvalitāte. Kvalitatīvas mēbeles, pareizi koptas, kalpos ilgāk un saglabās savu estētisko skatu. Iepērkoties Hansapost, visas preces nāk ar garantiju, ko apstiprina sūtījumam pievienotais garantijas dokuments.

Nākošais svarīgais apsvērums ir mēbeļu dizains un izmēri, jo katrs iekārto telpu pēc savas gaumes izjūtas, tā, lai optimāli izmantotu telpas izmērus. Hansapost.lv izceļas ar daudzveidīgo mēbeļu klāstu gan dizaina, gan to izmēru ziņā.  Visām mēbelēm ir norādīti tehniskie parametri, tāpēc vienmēr būs iespējams piemeklēt tieši sev piemērotāko variantu.

Mēbeles, atkarībā no tā, kāda tieši mēbele tiek pasūtīta un kādi ir tās izmēri, visbiežāk skaitīsies kā lielgabarīta prece. Mēbeļu piegāde, tajā skaitā arī ātrā piegāde, pieejama visā Latvijā un ar piegādes noteikumiem, izmaksām un citu noderīgu informāciju iespējams iepazīties Hansapost interneta veikalā.