ZZ.lv ARHĪVS

Volejbols. LLU studentēm – Latvijas universiādes bronza

Maija Laizāne

2014. gada 6. maijs 11:24

7934
Volejbols. LLU studentēm – Latvijas universiādes bronza

Latvijas 24. universiādes volejbola turnīrā, kas norisinājās Jelgavā, LLU studenti ierindojušies piektajā vietā, bet studentes izcīnīja bronzas godalgas. Abas volejbola komandas būs arī to 82 sportistu delegācijā, kas 15. maijā dosies pārstāvēt savu augstskolu studentu SELL spēlēs Tartu.

Vīriešu un sieviešu komandas no Rīgas Tehniskās universitātes, Stradiņa universitātes, Latvijas Universitātes, Daugavpils Universitātes, Sporta pedagoģijas akadēmijas un Lauksaimniecības universitātes Jelgavā pulcēja Latvijas studentu 24. universiādes volejbola sacensības, kuru rīkošana bija uzticēta LLU Sporta klubam. 

Divas dienas trijās sporta zālēs norisinājās vispirms apakšgrupu un pēc tam fināla spēles. «Daudzu komandu sastāvā redzējām arī Baltijas un Latvijas līgu spēlētājus, kas aizstāvēja savu mācību iestāžu krāsas, un cīņas abas dienas bija ļoti spraigas,» vērtē LLU Sporta kluba vadītāja Zilvija Poča. Sievietēm uzvarēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas volejbolistes, vīriem – Rīgas Tehniskās universitātes komanda. 

No mājiniekiem veiksmīgākās bija Jelgavas studentes, kas ierindojās trešajā vietā, bet puiši palika piektajā. Treneres Marinas Cīrules vadībā «bronzas» komandā spēlēja Mārīte Šķetika, Laura Strupa, Kristīne Dzierkale, Marta Ozoliņa, Rūta Paužole, Dita Lagzdkalne, Annija Rēdele, Aīda Vanaga, Sandra Selga, Santa Emsiņa un Eva Rozīte-Ņikitina.