ZZ.lv ARHĪVS

Futbols. «Jelgava» savā laukumā nespēj pieveikt «Metta»/LU vienību; spēle beidzas ar neizšķirtu

Uldis Veilands

2014. gada 5. maijs 17:51

2311
Futbols. «Jelgava» savā laukumā nespēj pieveikt «Metta»/LU vienību; spēle beidzas ar neizšķirtu

Pēc pārliecinošās 4:1 uzvaras 1.maijā pār Rīgas «Daugavu» līdz tikpat labam svētku nobeigumam nedaudz pietrūka – FK «Jelgava» šodienas spēlē Zemgales Olimpiskajā centrā nespēja pārvarēt allaž sīksto «Metta/LU» komandu un samierinājās ar 1:1 neizšķirtu.

Jau 4. minūtē FK «Jelgava» apliecināja mača favorītes statusu, izvirzoties vadībā – pēc Vadima Žuļeva centrējuma vārtus guva Armands Pētersons. Spēle pamazām izlīdzinājās, mājinieki pēc vārtu gūšanas iespējām vairs īpaši necentās, bet arī «Metta/LU» neko sevišķi bīstamu neveidoja.

Tomēr pirmais nopietnais viesu uzbrukums (41. minūtē) noslēdzās ar vārtu guvumu – bumbu no asa leņķa Kaspara Ikstena sargātajos mājinieku vārtos prata pārvirzīt Elvis Stuglis, un 1:1 pēc pirmā puslaika.

Pēc pārtraukuma «Jelgava» devās uz priekšu, bet bez īpašiem panākumiem. Mājiniekiem bija teritoriāls pārsvars, taču spēlē bija daudz brāķa, un šādā situācijā jāpiekrīt «Metta/LU» galvenā trenera Andra Riherta pēcspēles preses konferencē teiktajam, ka 1:1 šoreiz bija taisnīgs rezultāts.