ZZ.lv ARHĪVS

Vērienīga izstāde Jelgavā piektdien pulcēs uzņēmējus un ekspertus

www.zz.lv

2014. gada 22. aprīlis 12:18

404
Vērienīga izstāde Jelgavā piektdien pulcēs uzņēmējus un ekspertus

Pēc vairāku gadu pārtraukumā jaunā kvalitātē 25. un 26.aprīlī Jelgavā notiks izstāde «Uzņēmēju dienas Zemgalē 2014», kurā piedalīsies uzņēmēji no daudzām Latvijas pilsētām un arī Jelgavas sadraudzības pilsētām. Izstādes laikāparedzētas arī tikšanās ar dažādiem uzņēmējdarbības jomas ekspertiem un vairāku valstu konsultatīvajiem pārstāvjiem.

Kā informē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Jelgavas nodaļas vadītāja Baiba Nolberga, divās izstādes dienās vairāk nekā 120 dalībnieku iepazīstinās apmeklētājus ar savu preci, satiksies ar vairumtirgotājiem, tādējādi sekmējot savas produkcijas izplatību Latvijā un aiz tās robežām, kā arī meklēs jaunus sadarbības partnerus līdz šim neapgūtu tirgu iepazīšanai.

Izstādes dalībnieki varēs arī piedalīties konkursā un pretendēt uzvaru dažādās nominācijās, piemēram, «Inovatīvākais stends» un «Ģimenei draudzīgākais stends». Konkursa dalībniekus vērtēs speciāla žūrija, kurā būs Jelgavas Domes, Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācijas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji.

Piektdien, 25.aprīlī, izstādes «Uzņēmēju dienas Zemgalē 2014» laikā norisināsies Ekonomikas ministrijas Tautsaimniecības padomes izbraukuma sēde, kurā diskutēs par uzņēmējdarbības izaugsmi Zemgalē, Latgalē, Vidzemē un Kurzemē. Sēdes noslēgumā uzņēmējus pulcēs biznesa iespēju forums, kurā būs iespējams gan noskaidrot savu un sadarbības partneru uzņēmēja gēnu, gan uzzināt par banku piedāvātajiem jaunajiem produktiem un biznesa iespējām Ķīnā, Kurdistānā un Vācijā.

Izstādes laikā tiks piedāvāta arī plaša kultūras programma, bet ieeja «Uzņēmēju dienas Zemgalē 2014» apmeklētājiem būs bez maksas.

Izstāde «Uzņēmēju dienas Zemgalē 2014» notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā (Kronvalda iela 24). Tās organizatori ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera Rietumzemgales (Jelgavas) nodaļa un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācija.  

Izstādes programma šeit.