ZZ.lv ARHĪVS

Futbols. FK «Jelgava» ar «Spartaku» – pirmais bezvārtu neizšķirts

Uldis Veilands

2014. gada 9. aprīlis 20:24

956
Futbols. FK «Jelgava» ar «Spartaku» – pirmais bezvārtu neizšķirts

Šajā sezonā līdz šim vēl ne punktu nezaudējušie (ieskaitot arī Latvijas kausa izcīņas spēli), pēc Latvijas virslīgas čempionāta pirmās mājas spēles (kas gan ZOC stadiona nekvalitatīvā stāvokļa dēļ notika Olainē) FK «Jelgava» futbolisti vairs nevar lepoties ar simtprocentīgu bilanci – 0:0 ar Jūrmalas «Spartaku».

«Skriešanas bija daudz, arī uzbrukumu, bet līdz īstiem vārtu momentiem neviena no komandām praktiski tā arī netika,» īsumā spēles gaitu rezumēja FK «Jelgava» valdes loceklis Ainārs Tamisārs.

Abas komandas aktīvi meklēja iespējas ātrāk nokļūt pie pretinieku vārtiem, laukuma vidusdaļā praktiski neuzkavējoties. Līdz rezultātam vienmēr nedaudz pietrūka – jelgavnieku vārtos sekmīgi darbojās Kaspars Ikstens, bet pretējā laukuma pusē nepārspēts palika Vitālijs Meļņičenko.
Otrajā puslaikā jelgavnieku uzbrukumi kļuva mērķtiecīgāki, tomēr mačs teicami sagatavotajā (mākslīgais, bet ne pārāk ciets laukums un apgaismojums) – tā Olaines stadiona kvalitāti vērtēja A.Tamisārs – noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

FK «Jelgava» sastāvs: Kaspars Ikstens, Gints Freimanis, Valērijs Redjko, Aleksandrs Gubins, Romans Bespalovs (Boriss Bogdaškins), Oļegs Malašenoks, Vadims Žuļevs, Andrejs Kirilins, Armands Pētersons (Dmitrijs Medeckis), Vladislavs Kozlovs (Maksims Daņilovs), Mārcis Ošs.

Arī nākamo virslīgas pašmāju spēli FK «Jelgava» aizvadīs Olaines stadionā: 13. aprīlī pulksten 18 ar «Skonto».